Dum
Član
Učlanjen(a)
24.02.2010
Poruka
2.775
Pa kad pijete na gladan stomak...
Prvo hrana...
rostilj.jpg

A posle...

v106167p0.jpg

Kasno je, a treba to ''prevariti''...

Laku noć....:hi:

Byk

Član
Učlanjen(a)
04.02.2010
Poruka
2.355
A NLO nisi vid'o? :???::???: Ipak proba tog vakta ili cega god nije bila uspesna, mora Dum da ponovi :D

Ne,nisam... Pa,sendi,znas li ti da:
1.NLO ne postoji;
2.Karleusa je mega zvezda;
3.Srbija dogodine ulazi u EU;
4.Nasi politicari su najjposteniji na svetu;
5.I nikad ne lazu;
6.U Srbiji tece "med i mleko"!

:lol::lol::lol:

LEGEND
Učlanjen(a)
14.12.2009
Poruka
29.042
Ne,nisam... Pa,sendi,znas li ti da:
1.NLO ne postoji;
2.Karleusa je mega zvezda;
3.Srbija dogodine ulazi u EU;
4.Nasi politicari su najjposteniji na svetu;
5.I nikad ne lazu;
6.U Srbiji tece "med i mleko"!

:lol::lol::lol:

E, jbg, sad si me razocarao, bila sam ubedjena da NLO postoji, ostalo sam znala, nazalost :lol:

Pozdrav, Dum :)

Član
Učlanjen(a)
31.07.2010
Poruka
2.814
Pa to on radi, jurca po forumu i skuplja "ispale" :D. Ma kakav spijun, nego je tamo gde ga hvale. Sad sigurno jedva ceka da se Ivanjuska pojavi pa da doda jos koju lepu rec :D

Pa 'de si ti, drugar? :D
Ne znam zasto su vas tako gledali ali ja pokusavam da zamislim kako to koze leprsaju :???: :D
Ma ne idem ja tamo gde me hvale. Ne znam zašto ti i Dum ne priznate već jednom, da kod vas pobuđujem osećaj poštovanja i autoriteta. :mrgreen:

Ja i Vuk baš smo se olešili. Osim rakije vakat, popili smo i malo loze, pa su nam se priviđale i leteće koze. :lol:
A ja sam sanjao jedan san, za koji bih voleo da se ostvari. Ovo sam sanjao. :mrgreen:

234jg.jpg

Ulukiora
Sta sam propustio na forumu???
Pozdrav Ulukiora :hi: Pa najvažnije je to, da smo pretnjama sprečili Nedu Ukraden da ti bude konkurencija i otvori kafanu. :mrgreen: Vidim da si ti i dalje u dobroj formi, i da ćeš verovatno i danas biti spreman na maratonsko pisanje. :mrgreen:

Za SF admina mora, naš maratonac Ulukiora. :mrgreen:

Član
Učlanjen(a)
31.10.2009
Poruka
3.068
Ma ne idem ja tamo gde me hvale. Ne znam zašto ti i Dum ne priznate već jednom, da kod vas pobuđujem osećaj poštovanja i autoriteta. :mrgreen:

Ja i Vuk baš smo se olešili. Osim rakije vakat, popili smo i malo loze, pa su nam se priviđale i leteće koze. :lol:
A ja sam sanjao jedan san, za koji bih voleo da se ostvari. Ovo sam sanjao. :mrgreen:

234jg.jpg

Pozdrav Ulukiora :hi: Pa najvažnije je to, da smo pretnjama sprečili Nedu Ukraden da ti bude konkurencija i otvori kafanu. :mrgreen: Vidim da si ti i dalje u dobroj formi, i da ćeš verovatno i danas biti spreman na maratonsko pisanje. :mrgreen:

Za SF admina mora, naš maratonac Ulukiora. :mrgreen:
Ccc ma nemogu vise da oborim rekord od 5 postova u minutu.Ispao sam iz forme.Mgou 3 samo ali dosao sam da bih se vratio iz forme.
Ps.Kakva Neda Ukraden.Nemoj da je ja ukradeM :)

Član
Učlanjen(a)
31.07.2010
Poruka
2.814
Ccc ma nemogu vise da oborim rekord od 5 postova u minutu.Ispao sam iz forme.Mgou 3 samo ali dosao sam da bih se vratio iz forme.
Ps.Kakva Neda Ukraden.Nemoj da je ja ukradeM :)
Polako Ulukiora, ja sam siguran da ćeš vremenom ponovo biti u vrhunskoj formi. yes3 :mrgreen:
Neda ja od skora nova članica foruma. :D Dok ti nisi tu, mogla bi ona da brine o tvojoj kafani. :D

LEGEND
Učlanjen(a)
14.12.2009
Poruka
29.042

Ma, jok, "slucajno" se nadjes tamo :roll:
Ja sam znala da imas bas "lepo" misljenje o meni ali nisam znala da mislis da sam bas toliko izlapela... Mislim, izazivas ti osecaj ali... :blum3: :D

Natrag