LEGEND
Učlanjen(a)
14.12.2009
Poruka
29.042
Sendi, ajd' reci mi nešto slatkorečivo, da me želja mine. :mrgreen: Nešto me mući nesanica, pa ću noćas da vilenim. :mrgreen: Šteta što nisi tu Sendi, rekoh da ti ispričam neku bajku za pred spavanje. :mrgreen:

A, drugar, slabo ti ja baratam tim slatkorecivim recima, kad me muĆi nesanica obicno procitam neko od izdanja, nije bitno koje, naravno, By Delija, smorim se odmah i zaspim. Gde ces vecih bajki nego sto ih ima u tim knjigama :D

Ma jok, Sendi je medicinski fenomen, taj virus je izgleda nastao i širi se samo po njoj, ostali su imuni. :mrgreen:

Samo ti tako misli, kad se jednog jutra budes probudio zbunjen bice kasno :D

Eh, da, zelje cestitke i pozdravi... Delija, imas pozdrave od Tita, sinoc se ziv pojeo sto nije licno mogao da ti pozeli laku noc i lepe snove ( a vidim da je i tebe mucila nesanica... ) :roll: :D

Dum
Član
Učlanjen(a)
24.02.2010
Poruka
2.775
A, drugar, slabo ti ja baratam tim slatkorecivim recima, kad me muĆi nesanica obicno procitam neko od izdanja, nije bitno koje, naravno, By Delija, smorim se odmah i zaspim. Gde ces vecih bajki nego sto ih ima u tim knjigama :D

Eh, da, zelje cestitke i pozdravi... Delija, imas pozdrave od Tita, sinoc se ziv pojeo sto nije licno mogao da ti pozeli laku noc i lepe snove ( a vidim da je i tebe mucila nesanica... ) :roll: :D
Sendi, nemoguće da ti i ja nismo neki rod, pa makar i po ''babine linije'' :lol:
Ej, al' sad mi je nešto žao ''naših vragolana''...Kao da su ''zanemoćali''...Počeli su i da se ''maze''...Čudni su to ''izlivi nežnosti i saosećanja''...Prava ''idila''....:lol:

LEGEND
Učlanjen(a)
14.12.2009
Poruka
29.042
Sendi, nemoguće da ti i ja nismo neki rod, pa makar i po ''babine linije'' :lol:
Ej, al' sad mi je nešto žao ''naših vragolana''...Kao da su ''zanemoćali''...Počeli su i da se ''maze''...Čudni su to ''izlivi nežnosti i saosećanja''...Prava ''idila''....:lol:

Cuti, dok ne pocnu da se obracaju jedan drugome sa "dragi" :vorred::D
E, Dum, sad ja tebe moram da podsecam :acute:. Nema potrebe da ti bude zao, pa znas i sama da sve pisemo za njihovo dobro :acute:. Stvarno sramota od nas sto upadamo i kvarimo tu idilu :D

Dum
Član
Učlanjen(a)
24.02.2010
Poruka
2.775
Stvarno sramota od nas sto upadamo i kvarimo tu idilu :D
Hvala ti Sendi, što me uvek podsetiš da treba da radimo na njihovom razdoru, pardon...''prijateljstvu''...A ti znaš da ja volim da pomažem takvim ljudima...Volim da sam im ''pri ruci'', da uvek mogu da se oslone na mene.......a ja posle da se izmaknem...:mrgreen: :lol:

LEGEND
Učlanjen(a)
14.12.2009
Poruka
29.042
Garant ste rod, po liniji baba Konfuzije. :lol:

Edit: Vratio se i Death, što znači da vam se crno piše. :blum3: :lol:

Rod je rod :D
Nego, kamo srece da se vrati Death, taman da bude fer "borba", ipak je Dum u pravu, delujete zanemocalo, rekla bih da je krajnje vreme za pojacanje :D

Član
Učlanjen(a)
02.07.2009
Poruka
2.908
Rod je rod :D
Nego, kamo srece da se vrati Death, taman da bude fer "borba", ipak je Dum u pravu, delujete zanemocalo, rekla bih da je krajnje vreme za pojacanje :D

Ma kakvi, izdresirao sam Deliju, pardon, istrenirao, tako da sad i on sa pola snage izlazi na kraj sa vama. yes3 :mrgreen: A još kad dođemo i Death i ja, onda je to rutinska pobeda, igra mačke i miša, kao kad se igra Đoković sa Nadalom. :mrgreen:

LEGEND
Učlanjen(a)
14.12.2009
Poruka
29.042
Ma kakvi, izdresirao sam Deliju, pardon, istrenirao, tako da sad i on sa pola snage izlazi na kraj sa vama. yes3 :mrgreen: A još kad dođemo i Death i ja, onda je to rutinska pobeda, igra mačke i miša, kao kad se igra Đoković sa Nadalom. :mrgreen:

Eeee, vidis, vi se dresirate ( ne, ja to ne razumem ), trenirate dok vas mi "ocistimo" za cas, bas rutinski :D. A ono "pardoniranje" ti i nije trebalo, taj vidi da je pomenut pa i ne cita sve, moz' da pises sta hoces dalje :D

Član
Učlanjen(a)
02.07.2009
Poruka
2.908
Eeee, vidis, vi se dresirate ( ne, ja to ne razumem ), trenirate dok vas mi "ocistimo" za cas, bas rutinski :D. A ono "pardoniranje" ti i nije trebalo, taj vidi da je pomenut pa i ne cita sve, moz' da pises sta hoces dalje :D

Jedno vreme ste ga opasno mučile, zato sam morao da poradim na "taktici", ajde da se tako izrazim. :mrgreen: Sad je Delija potpuno spreman za obračun sa vama. yes3 :D A to da je njemu bitno samo da je pomenut i da dalje i ne čita, to je tačno. yes3 Jbg, jače je od njega. :mrgreen:

Član
Učlanjen(a)
31.07.2010
Poruka
2.814

Brzo sam se navikao na serbian latin, ali u brzini vrlo često pogrešim oko Č i Ć. :mrgreen:
Samo ti čitaj moja izdanja, znam ja da sam tebi najbolja uspavanka. :mrgreen:

:???:
Sudeći po tvojim komentarima Dum, izgleda da tebe ovaj zbunjujući virus nije zaobišao. :lol:

Jedno vreme ste ga opasno mučile, zato sam morao da poradim na "taktici", ajde da se tako izrazim. :mrgreen: Sad je Delija potpuno spreman za obračun sa vama. yes3 :D A to da je njemu bitno samo da je pomenut i da dalje i ne čita, to je tačno. yes3 Jbg, jače je od njega. :mrgreen:
Primetio sam da voliš podmuklo da provociraš. :mrgreen: Nema šta ni pametno da se pročita u vašim komentarima. :mrgreen: I mani se ovog foliranja da me braniš, u pravu sam ja bio, uzele su te pod svoje, postaćeš njihov veran pas...pardon, zaštitnik. :mrgreen:

Stalno sam vam na nišanu i imate želju da me napadate, ali znate kako kaže poslovica: ''Glupost je napadati nekog, koga i bogovi vole''. :lol:

Natrag