Član
- Učlanjen(a)
- 02.07.2009
- Poruka
- 2.908
:lol:
Odoh da spavam, laku noć svima. :hi: Izvinite, možda sam malo i preterao u svojim šalama.
Ma nisi druže, zasmejavao si raju
sad lepo spavaj, s robinjom u zagrljaju. :mrgreen:
Pozdrav... :hi:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Odoh da spavam, laku noć svima. :hi: Izvinite, možda sam malo i preterao u svojim šalama.
On je sam protiv svih i svi su protiv njega, ali ne, to nije paranoja, to je sudbina beskompromisnog borca za hapšenje Đomle, Goveđeg gulaša i povratak Tegija i SOS koša. yes3 :lol:
Hvala, Tito, sto mi objasni o cemu se radi, ocekivala sam: Sendi, ti to ne razumes
Vec sam pocela da brinem da ga je "uhvatila" paranoja ali sad mi je lakse :heat:
Pozdrav i tebi, Delija( mozda mi nastavimo jos malo ali ne, nije to ogovaranje
)
I da znas da ne razumemali ja bih ipak prepustila nekim strucnim licima da procene njegovo mentalo stanje.
Laku noc i od mene![]()
Vidim ja da sam tebi sumnjiv, al' ne brini, poslaću ti lekarsko uverenje da je sa mnom sve u redu. yes3 :mrgreen:I da znas da ne razumemali ja bih ipak prepustila nekim strucnim licima da procene njegovo mentalo stanje.
Laku noc i od mene![]()
Mislim, da je ovaj član iznad, definitivno kriv za ''kvar na forumu''...Ni elektronika nije više mogla da podnese njegovo hvalisanje...:lol:
Sendi, ako je već do tvoje ''trošne srčke'', najbolje da izveštaj pošalje meni, pa ću ti ga ja ''prepričati''....i dodati ponešto...:lol:Jao, Delija, verujem da ces poslati lekarsko ali mislim da necu zeleti da citam sta tu pise, moja "trosna srcka" ne bi to mogla da podnese![]()
pa ću ti ga ja ''prepričati''....i dodati ponešto...:lol: