VIP
- Učlanjen(a)
- 14.07.2011
- Poruka
- 19.107
U cije ruke je Isus predao svoj duh kada je rekao "OCE U RUKE TVOJE PREDAJEM DUH SVOJ"
Ti nisi odgovorio na moja pitanja, a ja na tvoja jesam.
"ISUS JESTE BOG" ali zajedno sa Ocem kao drugoj licnnosti koji je isto stvaran kao i Isus i Sveti Duh.
Moja pitanja su sledeca sa biblijskom potvrdom:
1. Ako je Isus jedina licnost na nebu, onda ostaje pitanje "KO JE TA DRUGA PORED KOJE JE ISUS SEO SA NJENE DESNE STRANE" sto znaci da je on bio levo od nje?
"А Господ пошто им изговори узе се на небо, и сједе Богу с десне стране" ( Marko 16. 19 )
"Који будући сјајност славе и обличје бића његова, и носећи све у ријечи силе своје, учинивши собом очишћење гријеха нашијех, сједе с десне стране пријестола величине на висини" ( dela apostolska 1. 3 )
------------------------------------------------
2. "DO KOGA JE ISUS DOSAO" ako po tvom verovanju tu nije bilo nikog?
"Videh u utvarama noćnim, i gle, kao Sin čovečiji iđaše sa oblacima nebeskim, i dođe do starca i stade pred Njim" ( Danilo 7. 13 )
--------------------------------------------------
3. I na kraju "DA LI VERUJES DA TU NIJE BILO NIKOG I AKO BIBLIJA KAZE DA JESTE?"
- i dođe do starca i stade pred Njim"
- сједе с десне стране пријестола величине на висини"
----------------------------------------------------
Antonija. Taramana veruje da na nebu postoji SAMO Isus kao jedna licnost, nema Boga Oca ni Svetog Duha, vec je Isus kao jedna licnost sve to.
Biblija uci sasvim nesto suprotno, da postoje tri licnosti, i da one razgovaraju izmedju sebe, stoje i sede jedan pored drugog, upucuju jedan na drugog, prilaze jedni drugima, itd..
Pogledaj gore postavljene tewkstove, a postoje i drugi koji to potvrdjuju
Ti nisi odgovorio na moja pitanja, a ja na tvoja jesam.
"ISUS JESTE BOG" ali zajedno sa Ocem kao drugoj licnnosti koji je isto stvaran kao i Isus i Sveti Duh.
Moja pitanja su sledeca sa biblijskom potvrdom:
1. Ako je Isus jedina licnost na nebu, onda ostaje pitanje "KO JE TA DRUGA PORED KOJE JE ISUS SEO SA NJENE DESNE STRANE" sto znaci da je on bio levo od nje?
"А Господ пошто им изговори узе се на небо, и сједе Богу с десне стране" ( Marko 16. 19 )
"Који будући сјајност славе и обличје бића његова, и носећи све у ријечи силе своје, учинивши собом очишћење гријеха нашијех, сједе с десне стране пријестола величине на висини" ( dela apostolska 1. 3 )
------------------------------------------------
2. "DO KOGA JE ISUS DOSAO" ako po tvom verovanju tu nije bilo nikog?
"Videh u utvarama noćnim, i gle, kao Sin čovečiji iđaše sa oblacima nebeskim, i dođe do starca i stade pred Njim" ( Danilo 7. 13 )
--------------------------------------------------
3. I na kraju "DA LI VERUJES DA TU NIJE BILO NIKOG I AKO BIBLIJA KAZE DA JESTE?"
- i dođe do starca i stade pred Njim"
- сједе с десне стране пријестола величине на висини"
----------------------------------------------------
Antonija. Taramana veruje da na nebu postoji SAMO Isus kao jedna licnost, nema Boga Oca ni Svetog Duha, vec je Isus kao jedna licnost sve to.
Biblija uci sasvim nesto suprotno, da postoje tri licnosti, i da one razgovaraju izmedju sebe, stoje i sede jedan pored drugog, upucuju jedan na drugog, prilaze jedni drugima, itd..
Pogledaj gore postavljene tewkstove, a postoje i drugi koji to potvrdjuju