Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Mire, izmisljanje je / kada covek iznese nesto sto nije cuo, vec izmislio.
Ja sam izneo ono sto sam cuo na predavanjima iz usta pravoslavnih svestenika koji zastupaju crkvu.
izrekao tvrdnju.. "da se Duh Sveti daje jedino na liturgiji, i to posredstvom Episkopa"
Mire, pripisuješ mi neistinu - da sam ja ove izjave izmislio, i ako su one izrečene iz usta vladika i sveštenika pravoslavne crkve, i to na predavanjima, i javno na medijima, a ne od neke babe ( kako ti kažeš ).
Laodikeja jel se ti salis?Mire, pripisuješ mi neistinu - da sam ja ove izjave izmislio, i ako su one izrečene iz usta vladika i sveštenika pravoslavne crkve, i to na predavanjima, i javno na medijima, a ne od neke babe ( kako ti kažeš ).
Žalosno je - što se ti izdaješ za Pravoslavnog Hrišćanina, a ne prihvataš ništa od onoga što uči Pravoslavna crkva, već imaš neko SVOJE lično Pravoslavno učenje.
Laodikeja jel se ti salis?
Da li je ovo zvanicno ucenje PC da se Sveti Duh dobija samo na liturgiji od episkopa???
Znas da nije!
Pa jedan vas propovednik je u subotnjoj skoli za mlade izjavio da su planete koje ce se "tog i tog datuma.." spojiti i formirati krst na nebu , znak drugog dolaska.
U PC svako ima neko svoje mišljenje, to je dovoljan dokau neozbiljnosti prema vječnim istinama.
Ima i drugih gluposti to je tačno, ali koliko je takvih, ipak vjernici imaju skoro sva učenja ista i svi imaju iste arg. što kod vas baš i nije.
Jedno priča Kleopa, drugo Justin itd.
Ovo što si naveo nije uopšte nikakvo učenje adven. crkve, nego njegovo lično.
Uopšte niko nikada nije nešto tako naveo. A kod vas i ako nije zvanično učenje ipak mnogi misle da postoje Mitarstva. I prodaju se knjige koje to propovijedaju
Ipak je razlika.