Bog je taj koji spasava ,a ne crkva.
Nijedna crkva ne moze da spasi ,do sam Bog i to je glavna tema.,ako se slazete???
Rise, kakve veze ima ova tvoja izjava sa mojim komentarom? Nema nikakve.
Vrati se na pocetak ove teme, pa procitaj, to upravo sam napisao na pocetku teme.
Bog spasava. Hristovim zaslogama dobijamo oprostenje, a organizacija vernika moze samo da im pomogne da ostanu verni Bogu, a nijedna organizacija ne spasava pa ni tvoj JS,
Sto se tice kolko je Hrist bio u grobu,tacno je da je isus uskrsnut treci dan.Ali to je bio ponedeljak. Nije on dzaba dao znak 3 dana i 3 noci da ce da bude u grobu.To se zove Precizno prorocanstvo.
Mozes li mi ti pokazati 3 noci i 3 dana .
Ako ne mozes da mi pokazes onda tvoja crkva ne spasava,a ni sve ostale crkve onih koji negiraju 3 dana i 3 noci da ce isus biti u grobu ,
A zasto lepo ne priznate da je uskrsnut u ponedeljak???,zasto ste zapeli svi u nedelju???[/QUOTE]
Vec sam ti dao direktan odgovor na temi Hronologija, ali mozda neces otici tamo da to procitaj zato evo ti odgovora:
Molim te obrati dobro paznju na ovu izjavu:
"PO SUBOTI U SVANICE PRVOGA DANA U TJEDNU, MARIJA MAGDALENA I DRUGA MARIJA, DOSLE SU POGLEDATI GROB...A ANDJEO JE REKAO ZENAMA:... NIJE OVDJE JER JE USKRSNUO, KAO STO JE REKAO." Matej 28,1-6
Rise, ovo sam prepisao iz vaseg prevoda na hrvatskom jeziku.
Sta si procitao? Po Suboti u svanuice PRVOGA DANA TJEDNA.
Rise, ovom izjavom zavrsili smo diskusiju o duzini Hristovog boravka u grobu.
Ako pronadjes da pise u PONEDELAK, javi se!
Rise, ti si pametan i dobar covek. Ubedjen si da imas istinu, ali pred Biblijom to sto ti verujes da je istina ne moze se odrzati pred jasnim biblijskim izvestajima.
Kad ja citam tvoje tvrdnje, koje se suprote Bibliji, tuga me uhvati da bih mogao da placem. Zao mi je tako dobrog coveka da propadne sledeci sarlatane koji nisu imali pojma u sta su verovali, jer se dokazalo da su verovali u zablude.
Radi svog spasenja i spasenja onih koji te slusaju, baci tu jeres i drzi se Bozije reci. Ti ljudi koji su udarili temelje toj jeresi, bili su nenauceni. Oni su se trudili da izmisle nesto novo, drugacije, da bi na taj nacin poveli ljude za sobom, i kod nekih jos uvek uspevaju. Nisu oni imali blage veze sa Biblijom. Zato baci to ucenje i drzi se Hristovih reci i sledi nadahnute izvestaje i neces propasi.
Poslednja izmena: