- Učlanjen(a)
- 18.02.2014
- Poruka
- 1.805
[QUOTE = "Laodiceji, post: 1386426, member: 363.141"] U redu.
Neki svoju vjeru temelje na bibliji, neki na spisima crkvenih Otaca.
U biblijskom kontekstu postoje i lazni apostoli na koje su i Krist i apostoli upucivali.
Nase je da se molimo Bogu da ne budemo prevareni, jer sotona sve cini da bi srusio biblijsko ucenje.
"Jer takvi lažni apostoli, himbeni radnici pretvaraju se u apostole Kristove.
I nije čudo, jer se sam sotona pretvara u anđela svjetla.
Nije dakle ništa veliko ako se i sluge njegove pretvaraju kao sluge pravde, kojima će svršetak biti po djelima njihovim " (2 Korinćanima 11. 13-15) [/ QUOTE]
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Oprosti što te prekidam,
ali - da li si proučio moj post br. 268?
Da li si ispravio svoj krivi nauk?
Neki svoju vjeru temelje na bibliji, neki na spisima crkvenih Otaca.
U biblijskom kontekstu postoje i lazni apostoli na koje su i Krist i apostoli upucivali.
Nase je da se molimo Bogu da ne budemo prevareni, jer sotona sve cini da bi srusio biblijsko ucenje.
"Jer takvi lažni apostoli, himbeni radnici pretvaraju se u apostole Kristove.
I nije čudo, jer se sam sotona pretvara u anđela svjetla.
Nije dakle ništa veliko ako se i sluge njegove pretvaraju kao sluge pravde, kojima će svršetak biti po djelima njihovim " (2 Korinćanima 11. 13-15) [/ QUOTE]
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Oprosti što te prekidam,
ali - da li si proučio moj post br. 268?
Da li si ispravio svoj krivi nauk?