Разумном човеку довољно је једном рећи, неразумном је узалуд непрестано говорити.
Ti pripadas tom leglu toj sotonskoj organizaciji koja ce biti unistena zato te Jehova poziva da se izvuces iz te krive religije
Не брини ти за моје "легло", и нека хвала на позиву твог Јехове. Имам ја мог Господа. Сличан позив сам одбио од једног који ме је позвао да напустим своје "легло" и да се поклоним Алаху. Не бих ја, дражи је мени Господ Исус Христос кога се не бих одрицао никада.
Ne pretim ja samo nemoj siriti desinformacije , najpre pogledaj gde si ti i kojoj organizaciji ti pripadas .
"
nemoj da okacim ja video bolje budi miran i pokrij se cebetom"
Да ли ја ширим "desinformacije" или ви ширите јеретичко тумачење, и одвраћање од Господа ЈХВХ, оставимо другима да суде. Знам ја да теби не одговара што ја пишем и што се таман неколико вас сведока удружило да делује на овом форуму. Мало вам реметим офанзиву. Шта ћу, често ми се то дешава. Није моја воља. Мени је најлакше да угасим и престанем да читам какве реченице ви овде на форуму пишете. Што не угасим? Бог ће знати, ја не знам...
Уосталом, ви користите термин пастор (пастир), што би се по вашој аналогији могло рећи да није добро. Јер ми имамо Пастира.
Пастор је назив за протестантског вјерског службеника, који потиче
из латинског језика и значи „пастир“.
Назив „пастир“ је у самим зачецима хришћанства коришћен за Исуса Христа који је виђен као „добри пастир“ (јеванђеље по Јовану 10). Касније је овај назив прихваћен и за бискупе и њихове помоћнике, презбитере, као особе које дјелују у Христово име. У традицији реформације тај латински назив је остао преовладавајући кад се жели описати вјерски службеник у хришћанској заједници.
---------------------------------------------------------
Кад смо код теме, што је најважије, да прескочимо ово започето сатанизовање које покрива недостатак разума, обратимо пажњу да многи веома добро схватају положај Господа. Исаија Га је видео и Његову славу:
41. Ово рече Исаија кад
виде славу Његову и говори за Њега. (
Јован 12)
Исаија, глава 6
1. Године које умре цар Озија
видех Господа где седи на престолу високом и издигнутом, и скут Му испуњаваше цркву.
2. Серафими стајаху више Њега, сваки их имаше шест крила: двема заклањаше лице своје и двема заклањаше ноге своје, а двема летеше.
3. И викаху један другом говорећи:
Свет, свет, свет је Господ над војскама; пуна је сва земља славе Његове.
4. И задрмаше се прагови на вратима од гласа којим викаху, и дом се напуни дима.
5. И рекох: Јао мени! Погибох, јер сам човек нечистих усана, и живим усред народа нечистих усана, јер Цара Господа над војскама видех својим очима.
Језекиљ, глава 1
26. И озго на оном небу што им беше над главама, беше као престо, по виђењу као камен сафир, и на
престолу беше по обличју као човек.
27. И видех као јаку светлост, и у њој унутра као огањ наоколо, од бедара горе, а од бедара доле видех као огањ и светлост око њега.
28. Као дуга у облаку кад је киша, таква на очи беше светлост унаоколо.
То беше виђење славе Божје на очима; и кад видех, падох на лице своје, и чух глас Некога који говораше.
Језекиљ 10, Откривење 4
Многи знају за тај "положај" нашег Господа, многи су и положили животе бранећи ту истину, не одричући се Господа Саваота (над војскама). Узалуд су многи покушавали да докажу да је Он неко споредан, а не Цар над царевима.