Uvek sam tako radio..od najranijeg doba kada sam postao verujući..uvek sam želeo da znam zašto je to tako i da iskreno razumem.
Jovane, ti ispitujes u tanka crevca sve, a to nije dobro, to vodi razvodnjavanju i daje podstrek sotoni da ti ubacuje misli.. Ti toga nisi ni svestan.. Biblija nije dogmatski prirucnik, i bas zato moras "analizom" sve da zakljucujes sto se tice biblije, a to vodi u jeres, jer neke stvari se moraju prihvatiti i verom, nije u bibliji sve zapisano to je rekao i apostol Jovan.. Ti imas pogresan pogled na bibliju, kao da je u njoj sve receno, a nije!
Pored toga ti si svojim umom dosao do ovoga, nije ti otkrio Duh Sveti, iako ti mislis suprotno, vidi se da ovo nista drugo nije do ljudska filozofija nadahnuta zna se od koga..
Kao proroštvo o Njemu bio je na nebu...jer je On prorečen. Isto kao i za Avrama..kada kaže "ja sam pre nego se Avram rodio". Kako je On to pre Avrama kada je On nazvan Sin Božiji svojim rođenjenem-Luka 1,35.."ono šte će se roditi biće nazvano Sin Božiji"...gde je pre bio ako je tek nazvano dete rođenjem?
Joj Jovane, pa ovo je strasno! Ali stvarno strasno sta ti pricas!
Na nebo se vraca prorostvo? Jos malo pa ces da poreknes i Hristovo vaznesenje!
Jovane, pa ako ovde govori o prorostvu onda se on nije ni vazneo na nebo! A i ucenicima kad kaze da ide da im "pripremi mesto" , znaci da ni apostoli onda ne odlaze na nebo vec su i oni proreceni?
Ovo je rekao apostolima da ce ga videti da odlazi gore, i oni su ga videli:
A Isus znajući u sebi da učenici njegovi viču na to, reče im: zar vas ovo sablažnjava? A kad vidite sina čovječijega da odlazi gore gdje je prije bio?
Znaci nema govora o tome da je simbolicno! To se odnosi na buducnost kada ce ga ucenici stvarno videti da odlazi na nebo.. Sta se sa tobom desilo?