Isus Hrists pre rođenja na zemlji

Učlanjen(a)
07.07.2014
Poruka
18.400
Prijatelju, molim te da ne nastavljamo...bolje...

Rekoh ti..daleko su osnove vere od tvog shatanja..sve ti je izbrkano...

To su tolike kontradikcije i nespojive stvari...na žalost...vidiš i sam da ne poznaješ implikacije vere koju zastupaš.

Nije riječ o onome što ja vjerujem, nego o onome što ti vjeruješ. Neću ti dopustiti da sada spamaš svoju temu. Dakle, zašto ne braniš svoje pogansko vjerovanje i zalaganje za žrtvovanje ljudi kakvo je, po tebi, žrtvovanje čovjeka Isusa Krista?

Učlanjen(a)
22.07.2016
Poruka
11.465
Nije riječ o onome što ja vjerujem, nego o onome što ti vjeruješ. Neću ti dopustiti da sada spamaš svoju temu. Dakle, zašto ne braniš svoje pogansko vjerovanje i zalaganje za žrtvovanje ljudi kakvo je, po tebi, žrtvovanje čovjeka Isusa Krista?

A pa da...pa nema svrhe dalje sa onim koji meša molohizam i osnove hrišćanske vere. Ti osuđuješ one koji veruju da je Čovek uopšte umro na krstu. A onda još veća nelogičnost sa tvoje strane i tvrdiš da je umro Bog.

I s kim ja sad diskutujem.

A što se tiče spama pa ova tema i nije vezana za pitanje koje tretiraš..opet su se zbunio. .

Nego da li da otvorim novu temu videću...hej ceo hrišćanski koncept žrtve Čoveka Isusa Hrista nazvao molohizam. Pa bravo, alal vera.

Poslednja izmena:
Učlanjen(a)
07.07.2014
Poruka
18.400
Ti osuđuješ one koji veruju da je Čovek uopšte umro na krstu.

Nikoga ja ne osuđujem, samo konstatiram da su antikristi oni koji niječu Sina.

A onda još veća nekogičnost sa tvoje strane i tvrdiš da je umro Bog.

Umro je Bogočovjek.

Nego da li da otvorim novu temu videću...hej ceo hrišćanski koncept žrtve Čoveka Isusa Hrista nazvao molohizam. Pa bravo, alal vera.

Tvoje vjerovanje da se žrtvovanjem čovjeka nekom bogu može dobiti spasenje jest molohizam. Ne miješaj mene sa svojom poganskom sektom. :)

Učlanjen(a)
07.07.2014
Poruka
18.400
Ali stvarrno ne poznaješ..mada si i mene iznenadio koliko ne poznaješ. Mislio sam dsa ipak imaš neke osnove. Ovako, sad vidim da i to malo nema. Na žalost.

Nisi li također danima mantrao kako čovjeka ne spašava dogma (doktrina), pa meni, čak i ako ne poznam 'kršćansku doktrinu', ostaje šansa da se spasim, ali kako se ti misliš spasiti propovjedajući Moleka (Moloha)?

Učlanjen(a)
22.07.2016
Poruka
11.465
Nisi li također danima mantrao kako čovjeka ne spašava dogma (doktrina), pa meni, čak i ako ne poznam 'kršćansku doktrinu', ostaje šansa da se spasim, ali kako se ti misliš spasiti propovjedajući Moleka (Moloha)?

Tamo, tamo..dokazuj..da vidimo. Ne skači sa teme na temu..

Da slabo poznaješ..nisam ni rekao da će te to odvesti od večnosti ali pazi da ne činiš nešto uprkos..to je već nešto drugo. Naravno, ovde sada govorimo o drugim stvarima.

Natrag