- Učlanjen(a)
- 22.07.2016
- Poruka
- 11.465
Ista priča kao i za Medlin Olbrajt..ti osećaš, ti veruješ..ali nema dokaza. Tako funkcionišu sve teorije zavere.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Kakve bogohulnosti je naučavala, zatim tuđe krala i to nijekala, to da je vjerovala i nučavala da crnci ne mogu doći u nebo izgleda k'o "mačji kašalj". Zaista sam siguran da je ovako vjerovala.
Vidiš, kod nas u Srbiji među radikalnim protivnicima Zapada često ističu kako je Medlin Olbrajt navodno izjavila da Sibir treba oduzeti Rusiji. ….,
Vidiš, takav rezon je ovde u tekstu koji si dao..siguran si da je tako verovala iako ti nigde nije rekla.
Da siguran sam, kao da je napisala. Ja se samo pitam, a evo pitam i tebe i druge adventiste ovdje, kako možete biti sljedbenici i klanjatelji žene koja je vjerovala i naučavala da crnci ne mogu doći u nebo?
Ista priča kao i za Medlin Olbrajt..ti osećaš, ti veruješ..ali nema dokaza. Tako funkcionišu sve teorije zavere.
Na nebu ljudi neće biti različitih boja, jer svi će biti bijeli kao sam Krist. Zahvaljujmo Bogu što možemo biti članovi kraljevske obitelji. (Ellen White, The Gospel Herald, March 1, 1901)
To ne znači da neko ko je bio crn neće biti spasen zbog toga. Nego na nebu neće biti crn...na kraju krajeva zar Pismo ne govori o novom telu? Ako ona kaže da će ljudi biti kao Hrist..zar je to rasizam?
Evo isto pitanje..hoće li biti mnogih jezika? Ili će biti samo jedan?
Je li ovo znači da se ti slažeš s Ellen White da se s crnom kožom
Je li ovo znači da se ti slažeš s Ellen White da se s crnom kožom, kakvu imaju crnci, ne može ući u nebo?
Pa da li je Hrist bio crnac?
Ja tebe ne razumem. Tebi je rasizam to što ćemo biti kao Hristos. Ako je to tebi rasizam, tvoja stvar. Ali mislim da svaki zdravo razumski hrišćanin neće to tako razumeti.
Bog mrzi neposlušnu djecu koja pokazuju strast i zlu ćud, itd. On ih ne može spasiti u vrijeme nevolje. (Ellen White, Manuscript 1, 1854)
Tko joj je došapnuo da Bog mrzi neposlušnu djecu? Tripo ili đav’o?
Rasizam je naučavanje Ellen White da crnci sa svojom crnom kožom ne mogu u nebo. Tko joj je ovo došapnuo? Tripo ili đav’o?