u neku ruku ni ja pola vas ovde"ne razumem" jer kad vas čitam liči mi da čitam neki mikijev alamanah a ne apostolsko verovanje,ali ipak vas s pažnjom čitam i ni malo ne prezirem svaku vašu misao.
prvi znak da neko neko ne želi čuti je znak upravo da ga dotiče sama istina.možemo se lagati ovde usnama ali Bog vrlo dobro prepoznaje taj osećaj prezira i ne čitanja istine. oće li neko ovde reći da nije tačno da ahav car izraela nije rekao da prezire i ne želi "čuti-čitati" miheja jer mu nikad ne govori ništa dobro. napadom je isti njegov sistem krivog verovanja ! i sada ko je tu bio originagl,ahav? onda je i katioličko veropvanje isto tolko original kolko i ahavovo u vreme ilije i mijeha proroka! na kraju ja ne izvlačim ovde nikog iz neke njegove crkve,niti imam nešto posebno problem sa vašim verovanjima pa svaki jedan od vas ide na sud sa time neću ja ići mesto vas. vama se ovde pokuša reći istina samo. onu koju su napisali apostoli svetim Duhom. nigde trojstva a ovde se kaže mr. savkić neka trojstvo. onda i apostoli ga takođe nekaju.jer ja nisam našao niti jednog apostola da je ikad krstio u trojstvo ,već u ime Isusa. onda ko ovde poništava katoličko verovanje u jednu veru,jednog boga jedno krštenje mr savkić ili 12.apostola?!
da li je kajafa bio u pravu ,ja sam jasno citirao kajafinu teološku studiju kojom je studiozno skenirao Isusa pred sobom i sinedrionom i jasno sam citirao da je kajafa tvrdio da ON koji je nazvan Reč i bio ta Reč da je on nazvan da ne zna Reč,i kako bi ON Reč-Isus mogao znati njima reći Reč teolozima zar sam dodao nešto od kajafinog zaključka. sledeća odbrana kajafe ili sotonske laži bila je da je Isus njima poznat da je jedan tesar tek ,stolar kod oca josifa da mu znaju oca,majku da su braća i sestre njegove među njima i kako onda oni mogu uzeti nešto od njega ,budući sve to i još najpre nije se UČIO NIGDE SA NJIMA NI NA JEDNOM TEOLOŠKOM SEMINARU NJIH FARISEJA!!
ISTI MODEL primenjujete vi ovde. budući neko ovde nije deo jedne velike crkve modernih kajafa onda on nije pozvan u opšte nekog učiti Rečima ona bila samo citirani deo već svete Reči. neka sto puta piše da je krštenje u reči u Ime isusa ,ne važi se jer govornik toga nije validan nije teolog,nije deo velike crkve itd. neka to su činili apostoli ne važi se. i posle svega ovoga ovde neko oće reći da neko ima simpatiju prema nekome. Bog ne deluje simpatijom već istinom. Bog ne deluje takom vrstom ljubavi skrivajuć od ljudi istinu,jer istina je samo život.
mnogi se ovde ponašate kao u klubu za relaksaciju,a ne pred živom Rečju Božjom,ne bojeć se suda Božjega ni svojim dušama. onda se i dalje rashlađujte učiteljima kako vam prija ušima!