"Mrsavkicu, darovi Duha su dati Bozjoj crkvi koja drzi zapovesti Bozje i veru Isusovu i ima dar prorostva, u cilju sazidanja tela Hristovog koje je njegova crkva, i u cilju objavljivanja jevandjelja.
Bog se ne da prevariti, i on Duha ne daje onima koji nisu obraceni i ne drze sve zapovesti."
Zašto kažeš Božjoj crkvi a misliš na Adventiste samo? Isto tako govore i Js! Naokolo da te dovuću do svoje jeadine crkve! Koje je vaše proroštvo? Da Isus možda nije tada došao ali će zasigurno doći? To je ne proroštvo već zabluda! Evanđelje je objavljeno davno prije vas, dakle radije odmah reci u cilju izmjenjivanja evanđelja! Isus kaže da sve rečemo na svjetlu, pa što onda odmah ne kažete da ste vi jedina crkva koja spašava, tako da znamo s kim imamo posla. Samim đavlom.
"Prema tome, moramo razlikovati Duhove kako po tome kakvo cudo cine, tako i da li je njihov zivot u skladu sa pismom, i da li ispovedaju veru koja je jedanput predana preko proroka i apostola."
Hahaha koga ti činiš ludim? Jel se pitaš kakvo se čudo desilo ili kakva je osoba kojoj se desilo čudo? Vjeruj mi to oni najbolje znaju i propovjedaju, a vi sudite po vanjštini.
""Gospod uslisava onre koji mu se mole u istini" kaze jedan biblijski tekst.
Gde nema istine tu nastupa djavo, cineci lazna cuda vodeci coveka putem samoobmane"
Samoobmana je tvrditi da je istina samo među vama, i to onako da se nezna! Onaj ko se Bogu moli u istini, Bog ga ne pita u koju crkvu ide, jer Isus je rekao da Boga molimo u svoja četiri zida i u četiri oka!
Sledeci tekst upravo razotkriva profil ovih ljudi koje je djavo vodio putem samoobmane, koji su cuda postavili kao merilo istine.
"Neće svaki koji mi govori: Gospode! Gospode! Ući u carstvo nebesko; no koji čini po volji Oca mog koji je na nebesima.
Mnogi će reći meni u onaj dan: Gospode! Gospode! Nismo li u ime Tvoje prorokovali, i Tvojim imenom đavole izgonili, i Tvojim imenom čudesa mnoga tvorili
I tada ću im ja kazati: Nikad vas nisam znao; idite od mene koji činite bezakonje" ( Matej 7. 21 - 23 )"
Malo prije si pozvao na apostole, a ne spadaju li onda i oni među ovima šta Isus kaže? Oni ne čine bezakonje, ti svečenici koji to mogu, jer po njima se vidi i po djelima ko su oni. Vi takvih karizmatika nemate. Bezakonje je prisvajati Duha Svetoga a ne imati djela koja on čini i ne imati mudrosti koju on nosi, i ne nositi karizmu u svijetu po njemu. A rado prisvajate prvo mjesto u svijetu!
Lk 9, 48
i reče im: "Tko god primi ovo dijete u moje ime, mene prima. A tko mene prima, prima onoga koji me je poslao. Doista, tko je najmanji među vama svima, taj je velik!"
Dakle primajmo dijete u dobroti, ljubavi i istini. To možemo i bez Adventista.
"I tada ću im ja kazati: Nikad vas nisam znao; idite od mene koji činite bezakonje"
Vas nije poznavao, vas i vaša djela koja nemate. Bezakonje je odvojiti se od svih i govoriti da se jedini spašavate. Dakle mi nemamo izbora!