Član
- Učlanjen(a)
- 01.02.2011
- Poruka
- 702
u pravu si da će jeres na kraju biti skupljena kao kukolj i spaljena u ognju.i jeresi je mnogo danas na svetu i treba je se čuvati. mali broj je onih kaže Isus koji nalaze put ka vratima od carstva i idu uskom stazom.
da bi se raspoznavali duhovi treba poslušati kako jovan u prvoj poslanici 4.glave jasno u 6. stihu savetuje. a u drugoj glavi iste prve poslanice sasvim precizno nadodaje kako se prepoznaje istina,jedna jedina. to pomazanje u početku ,je nepogrešivo ne može biti laž već samo istina.ko se da pod to pomazanje da bude vođen ne treba da brine oko jeresi. a to je kako jovan kaže on pisao onih radi koji zavode druge. dok onima koji piše ,jovan je u to vreme siguran da je to pomazanje na njima i oni znaju što im on govori o kojem pomazanju u početku da je istina jedina.
dragi moji forumaši čega se bojite. otidite u poslanicu jovana i pažljivo u molitvi redom krenite putokazom ka istini,ne uzdajuć se u lažnu množinu i viku kao što jeremija kaže,mi smo crkva Gospodnja!
evo ja sam tu,izazivam Duhom Božjim svakog jednog od vas ovde da uzme prvu poslanicu jovanovu 4.gl. 6.red i drugu glavu od početka kada se jovan opominje pomazanja u početku i neka ode na početak kada je pomazanje došlo na apostola petra i ostale na pedesetnici i neka vidi što to pomazanje uči,suštinu spašenja u tri poteza i neka onda svako srce bude hrabro i kaže nije tako,nećemo slušati što tamo piše i od očiju će mo zažmuriti da ne vidimo,i od ušiju će mo zatisnuti da ne čujemo! pa se onda prepirite sa Bogom,prah sa svojim tvorcem,a kažete da ste njegovi i da njega čekate njegov dan. amos vam viče. ŠTA ĆE VAM DAN GOSPODNJI KAD JE TO MRAK I TAMA I JAOH!
A meni je ovo dovolljno: 1 Jovana 5:[SUP]4[/SUP] Jer svaki koji je rođen od Boga pobeđuje svet; i vera je naša ova pobeda koja pobedi svet.[SUP]5[/SUP] Ko je koji svet pobeđuje osim onog koji veruje da je Isus Sin Božji?
[SUP]6[/SUP] Ovo je Isus Hristos što dođe vodom i krvlju i Duhom, ne samo vodom nego vodom i krvlju; i Duh je koji svedoči, jer je Duh istina,
[SUP]7[/SUP] Jer je troje što svedoči na nebu: Otac, Reč, i Sveti Duh; i ovo je troje jedno.
[SUP]8[/SUP] I troje je što svedoči na zemlji: duh, i voda, i krv; i troje je zajedno.
[SUP]9[/SUP] Kad primamo svedočanstvo čovečije, svedočanstvo je Božije veće; jer je ovo svedočanstvo Božije što svedoči za Sina svog.(Ja tvoje svedocanstvo ne primama a Pavlovo)
[SUP]10[/SUP] Koji veruje Sina Božijeg ima svedočanstvo u sebi; koji ne veruje Bogu načinio Ga je lažom, jer ne verova svedočanstvu koje svedoči Bog za Sina svog.
[SUP]11[/SUP] I ovo je svedočanstvo da nam je Bog dao život večni; i ovaj život večni u Sinu je Njegovom.
[SUP]12[/SUP] Ko ima Sina Božijeg ima život; ko nema Sina Božijeg nema život.
[SUP]13[/SUP] Ovo pisah vama koji verujete u ime Sina Božijeg, da znate da imate život večni i da verujete u ime Sina Božijeg.
[SUP]14[/SUP] I ovo je sloboda koju imamo k Njemu da ako šta molimo po volji Njegovoj posluša nas.