Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Religije nije stvarao sam covek, vec ih je stvarao djavo. Ti nisi ovo jasno formulisao i zato sam se nadovezao.. A ne zato da bih ti kontrirao..Dakle, ja sam napisao sledece : "NAVEDENI OD SOTONE PALOG ANDJELA LJUDI SU STVORILI BOGOVE KOJE SU POCELI DA OBOZAVAJU"
Sto se tice tvoje ode Protestantima, mracni srednji vek je sam po sebi dokaz koga je vodio sam sotona u cilju unistenja Hriscana, da su to religije koje je on stvorio posredstvom ljudi, a koje vi danas podrzavate.
Linija vasih religija seze do samog Vavilona, jer su sva obelezja koja su prisutna u Vavilonskoj religiji duboko ukorenjena i u vasim religijama pod plastom Hriscanske obojenosti.
mnogi protestanti su slicni vama, jer su pravili i prave kompromis sa vasim religijama, i biblija to otkriva kada kaze za otpale protestantske crkve - da su to "KCERI BLUDNICE" koja predstavlja otpalu religiju obucenu u Hriscansko ruho.
A svojevremeno se i sam papa Jovan Pavle II izvinio svetu za ono sto je cinila Rimokatolicka crkva tokom srednjeg veka
"I VIDEH ZENU PIJANU OD KRVI SVETIH, I OD KRVI SVEDOKA ISUSOVIH, I ZACUDIH SE CUDOM VELIKIM KAD JE VIDEH" ( otkrivenje 17. 6 ).
Da ali u tvojim snovima! Nigde u bibliji ne stoji izraz - 'katolicka crkva'!Za Rimokatolicku crkvu se u bibliji kaze da je to radila 1260 godina.
Da viste vjerne sluge , ali samo onone sa repom .to najidealnije danas rade Jezuiti, lazuci protiv vernih Bozjih slugu, i izvrcuci istoriju refrmacije.
Točno ima datise želudac okrene , a njihova čarobnica ga uzdiže u nebesa užas .To primeni na vase protestante! Martin Luter je izjavio, citiram:
"Smatram da se evandjelje treba nametnuti i macem"
"Da imam sve franjevce u jednoj kuci, ja bi ju zapalio! U pakao sa njima!"
I ne samo da je to rekao, nego je i sprovodio, pa je doslo do pokolja i masovnog proterivanja katolika, anabaptista i jevreja. To je bilo toliko krvavo, da je cak i hitler u Luteru pronasao svoju inspiraciju, nazivajuci ga "gromadom od coveka" jer je pobio i proterao jevreje!
Svaka vam cast!
A vasa prorocica Elen White, tog coveka posle naziva "Bozjim slugom" kojeg su vodili andjeli!
Pa da ti se zeludac prevrne!
Vasa religija je zasnovana na lazi i na krvi!
Zar ovo nije dovoljno , očito za sljepe ne, bitno im je samo lagat i izmišljati na Katoličku Crkvu , to im nije dovoljno pasu krenili i na svetu Pravoslavnu Crkvu .
Nikako nesvaćam zašto im toliko smetamo ?
Ironicno je da neko ovde govori o navodnom klanjanju Adventista Ellen White, a da se temelj njegove vere zasniva na idolopoklonstvu.