Da li ste za ulazak Srbije u EU?

Da li ste za ulazak Srbije u Evropsku Uniju?

• Da

Votes: 49 31,0%
  • Ne

Votes: 92 58,2%
  • Uzdrzan

Votes: 17 10,8%

• Total voters
    158
Član
Učlanjen(a)
25.10.2009
Poruka
3.279
Hoće, svanuće nam, kao Grcima...
Opet ću ponoviti. Šta mi imamo da ponudimo Zapadu? Jedino sirovine, a šta ćemo uvoziti? Gotov proizvod (ne bi me čudilo od istih tih sirovina)! Šta ćemo proizvoditi? Baš ništa...
I dajte, beli šengen, putovanje bez viza... Za ovih nekoliko meseci, od kad smo "slobodni", "putovao" sam tri puta do Novog Sada, kao i pre...

LEGEND
Učlanjen(a)
14.12.2009
Poruka
29.042
Opet ću ponoviti. Šta mi imamo da ponudimo Zapadu? Jedino sirovine, a šta ćemo uvoziti? Gotov proizvod (ne bi me čudilo od istih tih sirovina)! Šta ćemo proizvoditi? Baš ništa...
I dajte, beli šengen, putovanje bez viza... Za ovih nekoliko meseci, od kad smo "slobodni", "putovao" sam tri puta do Novog Sada, kao i pre...

A sta sad proizvodimo sto bi bilo prekinuto ulaskom u EU?Sam si odgovorio samo ne znam zasto si to uopste i doveo u pitanje.
Mnogi su njive "izdali" Kinezima (njima se isplati da rade na istim) dok ovi,prvi,sede skrstenih ruku,kukaju i cekaju socijalni program.A na ciji teret to sve ide?
I,bez uvrede,ako Tebi beli sengen nista ne znaci,nekome znaci.

Član
Učlanjen(a)
19.08.2009
Poruka
981

A koja je alternativa? Da uđemo u Zajednicu nezavisnih zemalja (bivši SSSR) ili u Pokret nesvrstanih (uzgred, možemo to iako smo članice EU)? ili u savezništvo sa Severnom Koreom, Iranom i Kubom? Ili možda sami da ostanemo izolovani , kao nekada Albanija? Da uvek budemo za NE . Šta god nas pitaju mi kažemo NEEE.

Član
Učlanjen(a)
25.10.2009
Poruka
3.279
A sta sad proizvodimo sto bi bilo prekinuto ulaskom u EU?Sam si odgovorio samo ne znam zasto si to uopste i doveo u pitanje.
I,bez uvrede,ako Tebi beli sengen nista ne znaci,nekome znaci.
Ni Je**no jaje neće moći da se prodaje, bez da nemaš gomilu papira, o drugom da ne pričam! A dok usaglasimo "standarde" (dok ne kupimo njihovo ili promenimo svoje kompletno) zadužićemo se do grla, ovo sada biće mala maca...
Šengen sam pomenuo kao "zamazivanje očiju", puna im usta toga (kao da smo našli rezerve nafte za narednih sto godina), a koliko će ljudi moći stvarni negde da ode? Ja nisam rob, da mi neko brani negde da odem, ako me na taj način ucenjuješ i ponižavaš-baš me briga, meni je Srbija dovoljna...
A koja je alternativa? Da uđemo u Zajednicu nezavisnih zemalja (bivši SSSR) ili u Pokret nesvrstanih (uzgred, možemo to iako smo članice EU)? ili u savezništvo sa Severnom Koreom, Iranom i Kubom? Ili možda sami da ostanemo izolovani , kao nekada Albanija? Da uvek budemo za NE . Šta god nas pitaju mi kažemo NEEE.
A šta je sa Norveškom, Švajcarskom...? Sa kim su oni u "uniji"? Misliš da im je loše? Jeste, "ubiše" se za EU, sve plaču...:D

LEGEND
Učlanjen(a)
14.12.2009
Poruka
29.042
Nemoj da psujes,tako neces moci u EU :acute:

Ok.U pravu si,dovoljni smo mi sami sebi,ovakvi kakvi smo...

A poredjenje nas i Svajcarske ti je,u najmanju ruku,besmisleno.

I za kraj :blum3: i Tebi!(Vidimo se u EU)...

Član
Učlanjen(a)
16.08.2009
Poruka
932
ma nikad necemo mi u eu . pa ko da nas primi kad smo zaduzeni ko grcka, a tek korupcija i mafija. a i misljenja sam kad budu resili da nas prime da ce to biti trenutak kada budemo im trebali da odbranimo evropu od istoka, kao i do sada kroz istoriju. a i gde ce ovaj jadni narod u eu ..... ja bih referendum pre ovako postavio :
da li ste za ujedinjenje sa danskom ....

Član
Učlanjen(a)
19.08.2009
Poruka
981
Ni Je**no jaje neće moći da se prodaje, bez da nemaš gomilu papira, o drugom da ne pričam! A dok usaglasimo "standarde" (dok ne kupimo njihovo ili promenimo svoje kompletno) zadužićemo se do grla, ovo sada biće mala maca...
Šengen sam pomenuo kao "zamazivanje očiju", puna im usta toga (kao da smo našli rezerve nafte za narednih sto godina), a koliko će ljudi moći stvarni negde da ode? Ja nisam rob, da mi neko brani negde da odem, ako me na taj način ucenjuješ i ponižavaš-baš me briga, meni je Srbija dovoljna...

A šta je sa Norveškom, Švajcarskom...? Sa kim su oni u "uniji"? Misliš da im je loše? Jeste, "ubiše" se za EU, sve plaču...:D
Pa ne možemo se mi porediti sa Norveškom koja je prebogata naftom (a pored toga je članica NATO-a). Pa mi da imamo toliko nafte, i nas bi bilo baš briga za EU.Takođe Švajcarska, to je prebogata zemlja koja svoje bogatstvo duguje minulom radu i bankama . Mi smo siromašna zemlja kojoj trebaju investicije i pare , a te pare možemo dobiti samo iz pridružnih fondova, zapravo od te Evrope.

Učlanjen(a)
29.06.2009
Poruka
146
Ja glasao za ulazak u EU. Sam taj čin ne mislim da će rešiti sve naše probleme ali očekujem ipak otvaranje više mogućnosti većeg izbora.
Nisu mi skroz jasni razlozi glasanja protiv. Ne znam šta to gubite ako bi se to desilo? Spominje se ropstvo...pa jeste,kapitalizam je zeznuta stvar mora da se radi da bi se dobili novci.I to mnogo da se radi.

Rekontra, ne vidim u tome nešto loše ako se stvari stave pod jaču kontrolu i sa većim zahtevima. Mislim da ti nije neki argument.

Član
Učlanjen(a)
19.08.2009
Poruka
981
Ima jedna stvar koja me nervira oko ulaska . A to je da se ovde stvorila atmosfera, da samo treba da uđemo u tu Jevropu, da je to cilj sam po sebi kao da ulazimo u raj na zemlji . A kad uđemo, onda sve četiri uvis. A zapravo daleko od toga. Ulaskom značajno se ništa neće promeniti. Samo nam se otvaraju neke mogućnosti koje možemo ali i nemoramo iskoristiti.
A sad bih pozdravio sve one koji za i one koji su protiv ulaska . Evo jedan spot susednih nam Croata.
[YOUTUBE]YzF3oMBJFNk[/YOUTUBE]

Natrag