Šta je novo?
SerbianForum

Dobrodošli na SerbianForum.org, mjesto na kojem možete pronaći apsolutno sve, mjesto druženja i odlične zabave!

Da li ste za ulazak Srbije u EU?

 • Začetnik teme Ana_ana
 • Datum pokretanja

Da li ste za ulazak Srbije u Evropsku Uniju?

 • Da

  Votes: 49 31,4%
 • Ne

  Votes: 90 57,7%
 • Uzdrzan

  Votes: 17 10,9%

 • Total voters
  156
Laodikeja

Laodikeja

VIP
Ne, iz razloga što je to zavera kojom se pokušava stvoriti prividno ujedinjenje Evrope, pa i sveta pod kapu stvaraoca novog svetskog poretka, i uspostaviti globalni zakoni koji će dovesti do ukidanja sloboda, i uspostaiti totalitarni poredak po vodstvom duhovnog i političkog vođe, poznatijeg kao "Hristos Maitreja" koga propagiraju New Age pokret, i tajna društva - Iluminati, Masoni.. a koji je u bibliji prepoznat kao Antihrist.
 
Zare83

Zare83

Da, jesam. Srbija netreba da bude isolavana. Ali treba i dalje biti u dobrim odnosima sa rusima. Mozda mozemo da uticemo na politiku EU kad smo clanovi.
 
M

monah

Zašto ne možemo da budemo van EU i da imamo dobru saradnju sa svima, a pri tome da naši standardi budu i bolji od njihovih?
 
Zoran_

Zoran_Ovo su Evropske vrednosti,neko je spomenuo da nismo uredjena drzava...samo nam jos to treba u skoli da ucimo decu...neka hvala.Nikad necu razumeti one koji su ZA ,od svoje drzave koja treba da bude nezavisna da napravimo koloniju a ova pijandura da nam odredjuje kako treba da zivimo.

 
Liberator

Liberator

Ako država nije sposobna da se stara o sebi i da održava sopstvenu privredu, teško da će joj biti mnogo bolje i u EU.
Mada u slučaju Srbije, ko zna... možda bi pojedini korisni i neophodni zakoni mogli biti usvojeni i primenjeni jedino ako nam ih nametne EU, nažalost.
 
Top