Da li ste za ulazak Srbije u EU?

Da li ste za ulazak Srbije u Evropsku Uniju?

• Da

Votes: 49 31,0%
  • Ne

Votes: 92 58,2%
  • Uzdrzan

Votes: 17 10,8%

• Total voters
    158
Učlanjen(a)
17.11.2009
Poruka
306
па ми територијално јесмо у еу. то ти је ко да си у истом дворишту са већим и богатијим комшијом, само што он каже да ниси.
фак еу! доста нам је наших шитова.

Član
Učlanjen(a)
25.05.2009
Poruka
2.938
Nikad robom!!!

Zar mislite da ćemo se iz ove bjede izvući ulaskom u tu EU? Zar mislite da je njima stalo da nam pomognu? Jeste li se zapitali koji su njihovi interesi? Koju cijenu mi treba da platimo? Dajte ljudi, razmislite dobro koliko nas voli ta EU, nemojte samo slušati šta vam govore i šta vam obećaju vlastodršci.

Član
Učlanjen(a)
12.02.2010
Poruka
325
Ma kakva EU a i dzabe ako udjemo kad je 2012 smak sveta :rofl2: :rofl2: :rofl2:

Član
Učlanjen(a)
19.08.2009
Poruka
981
Nemam ništa protiv ulaska u EU, samo treba da shvatimo da to nije cilj. Cilj je bolji život, jačanje ekonomije , itd. tu jedino sami sebi možemo pomoći a ako nam u tome bude lakše ako uđemo u EU nemam ništa protiv. Opet ponavljam , EU je okruženje u kome možemo ali i ne moramo razviti svoje potencijale , to isključivo zavisi od nas . A sad ako dobijemo neke pare iz te Jevrope ni protiv toga nemam ništa . A da će biti uslovljavanja, biće i toga. I pozitivnih i negativnih . Tu treba biti pametan i nekako pridobiti što više prijatelja za naše interese. Po meni najveća bi greška bila tvrdoglavo protivljenje ulasku jer možemo završiti na marginama civilizovanog sveta bez ikakve mogućnosti napretka, tehnološkog pre svega(to smo već doživeli) .No takva opasnost ne postoji jer su sve(skoro sve) političke snage za ulazak.

Član
Učlanjen(a)
22.10.2009
Poruka
688
Ma ja sam i protiv demokratije a kamo li za ulazak u EU!

Te priče kako će da nam svane su priče za malu decu! Evo, stigao beli šengen a ja putujem u istoj meri kao i pre - isključivo kad i koliko imam para!

Član
Učlanjen(a)
01.09.2009
Poruka
482
Opsa ! Ko bi rekao da ću ,jednoga dana,čak i ja biti na strani većine i arlauknuti - NE !
Čak,štaviše,trudim se da sebe održim u pristojnom mentalnom/fizičkom zdravlju i kad´(u bližoj budućnosti) "horde sa istoka" zakucaju na evroatlantske vratnice,budem među prvima koji će "Zapad" razvaliti k´o Godzila što je Tokio (prihvatio sam ja Novi Zavet,al´ima nešto i u Starome).

Poslednja izmena:
Učlanjen(a)
25.12.2009
Poruka
18
Naravno da DA,mislim da glasanje protiv i vizija Srbije kao usamljenog ostrva usred evrope nije dobro rešenje.

@Mirkoj ,zapad ne pokreće ljubav nego profit, isto kao što i sadašnje gazde srbije,Miškovića & Co ,koji su verovatno najsrećniji sa ovakvim razmišljanjem

па ми територијално јесмо у еу. то ти је ко да си у истом дворишту са већим и богатијим комшијом, само што он каже да ниси.
фак еу! доста нам је наших шитова.

Možda teritorijalno pripadamo kontinentu ali nikako EU,zar nisi obavešten?

Poslednja izmena:
LEGEND
Učlanjen(a)
14.12.2009
Poruka
29.042
Sa ovom nasim mentalitetom i politicarima,uzalud nam i Evropa.Sto se tice ekonomskog prosperiteta,mislim da smo sami „zaduzeni“ za to,bili u EU ili ne.Sve sto je se dalo unistiti-unistili smo sami.
Deluje mi da kod nas postoji neka doza straha ili odbojnosti prema svemu sto dolazi sa zapada,kao da ce to ugroziti i narusiti nas nacionalni identitet.E,prema brendovima sa zapada smo,nekako,tolerantniji...

Član
Učlanjen(a)
19.08.2009
Poruka
981
Ma ja sam i protiv demokratije a kamo li za ulazak u EU!

Te priče kako će da nam svane su priče za malu decu! Evo, stigao beli šengen a ja putujem u istoj meri kao i pre - isključivo kad i koliko imam para!
Nama neće svanuti bilo da uđemo u EU, bilo da kopamo rovove i pravimo bunkere , ili da se vinemo u nebo da bi postali nebeski narod.Takođe ni da čekamo mesiju u vidu hordi sa istoka (tek to nam neće doneti svanuće).
Ali težnja i ulazak u EU je najmanje zlo od opcija koje su nam na raspolaganju. A ako budemo pametni, možda se to zlo ispostavi i kao dobro . Možda ćemo i videti nešto od svanuća. Druge opcije nas vode u samoizolaciju, zaostalost i militarizaciju . A tada nam ni ti bunkeri neće pomoći.

Poslednja izmena:
Natrag