Član
- Učlanjen(a)
- 16.01.2012
- Poruka
- 361
Ti hoces da kazes da ja nikad nisam bio u crkvi??
Ja sam krstio dve cerke u srbiji iz prvog braka u srpskoj pravoslavnoj crkvi!!!
Krstio sam sina i cerku u ruskoj pravoslavnoj crkvi i mogu ti reci da se ta krstenja veoma razlikuju,iako smo i rusi i mi pravoslavni.
Pitanje?? dali su apostoli naplacivali krstenje?
Odgovor: Nisu!!!
Dali su apostoli krstili s potapanjem u vodu???
Jesu!!!
Zasto se to ne radi i danas???
Ko i zasto je to promenio???
Pitas kako varaju narod propovedanjem? Pa varaju! vekovima citaju samo jedno jevanjdjelje po jovanu a ostalu bibliju nitu su niti ce citati na liturgiji!!!
Sve sam ja to prihvatao dok nisam uzeo bibliju u ruke i poceo sam da je citam,najvise me odusevila 23,24 glava matveja kao i danilo i otkrivenje jovanovo.verujem da te knjige nisi dobro shvatio kao ni 2 zapoved,jer da jesi sigurno bi se zapitao zasto ako Bog brani bilo kakvu ilustraciju na nebu,zemlji,vodi,pod zemljom,a u crkvi se bas to nalazi,bas to sto je Bog zabranio u SZ-tu.
Razmisli malo.
Pozdrav od Gere.
Radi se danas deca se potapaju u vodu ja sam bio potopljen i jos mnogi imaju i vide snimci kao dokazi
Mislis da neznam da si Krsten
Nije istina na liturgiji se citaju i ostala jevandjelja u SPC neznam gde si cuo gluposti da se ne cita?!
Najmanje se cita po Jovanu a najvise Mateju i Marku
Bog zabranio ilustraciju?
Zasto je onda naredio mojsiju odmah posle davanja zapovesti unosenje kipova i slika Heruvima u Sator?
ja sam dobro razumeo 2 zapovest kao i 1000 000 000 ljudi pored mene
Da se ne treba klanjati idolima kipovima i slikama a ne da ih ne treba praviti i Bog se samnom slaze pa on je rekao mojsiju da pravi kipove i ikone heruvima
Bog je naredio Ikone i kipove u SZ od Heruvima a zabranio klanjanje njima
ja tako tumacim nije zabranjeno praviti vec klanjati