Da li postoji religija u kojoj postoji istina ?

Član
Učlanjen(a)
25.10.2011
Poruka
1.562
To sto ti razumes je Istina ali ti nisi procitao Bibliju a da pre tog nisi cuo price i objasnjenja
[FONT=&quot]Нисам признајем. А и нећу, јер желим више слушати Бога него људе.[/FONT]

Ja ovde govorim o sektama koji imaju drugo tumcenje [FONT=&quot]JS[/FONT] pogotovo
[FONT=&quot]А која Црква није секта?[/FONT][FONT=&quot]
[/FONT]
Znas li koliko mi stvari zapravo neznamo samo toga nismo svesni!!!
[FONT=&quot][/FONT]
[FONT=&quot]То је тачно АЛИ постоје велике разлике! Сви сагрешише, али ће многи од тих грешника бити спашено. А много, много више неће! Јер од свог Библијског знања и Библијске ИСТИНЕ – неки греше 1, или 2 или 5 %. Док други греше 50, или 60 или 70 %![/FONT][FONT=&quot]
[/FONT]
nadam se da je dosta ako hoces mogu ti opsirnije objasniti
[FONT=&quot]Доста ми је, хвала, лепо си то објаснио.[/FONT]

Član
Učlanjen(a)
31.12.2011
Poruka
1.534
Samo mi objasni sta ne valje sa ovim ikonostasom na Carskim Dverima?

Raspitacu se oko tog oka za sunce znam da je paganski obicaj kao i slavljenje krsne slave jer pravolavcima nije bio dosta jedan Bog da otvorim temu za ovo?
Pa ne valja to satansko oko iznad vrata,stoka!!!!

Pozdrav.

Član
Učlanjen(a)
16.01.2012
Poruka
361
[FONT=&amp]Нисам признајем. А и нећу, јер желим више слушати Бога него људе.[/FONT]

[FONT=&amp]А која Црква није секта?[/FONT][FONT=&amp]
[/FONT]

[FONT=&amp]То је тачно АЛИ постоје велике разлике! Сви сагрешише, али ће многи од тих грешника бити спашено. А много, много више неће! Јер од свог Библијског знања и Библијске ИСТИНЕ – неки греше 1, или 2 или 5 %. Док други греше 50, или 60 или 70 %![/FONT][FONT=&amp]
[/FONT]

[FONT=&amp]Доста ми је, хвала, лепо си то објаснио.[/FONT]

Pravoslavna i katolicka nisu sekte

To i ne razumes Bog je rekao ljudima apostolima a oni svojim ucenicima itd i to sto su govorili je u crkvi svestenici ne kazuju vec prenose
Da ali to je opasan eksperiment jer Bog nece oprostiti coveku jedan greh nadam se da znas koji
a tim eksperimentom postajemo nosioci tog greha

Znam da si razumeo

Član
Učlanjen(a)
16.01.2012
Poruka
361
Brate Gera,
Nadam se da si shvatio za sta se ja zalazem a sto se tice zakona o zivotinjama to je jasno i neznam zasto rasprava
I poelbuster mi je dao linkove sajtova SPC i foruma i neke besede episkopa i svestenika

Toliko o njemu a ako mene smatrate osobom suprotnih misljenja mozete i njega jer delimo isto

Član
Učlanjen(a)
31.12.2011
Poruka
1.534

Zasto onda se suprostavljati direktnoj misli Bozijoj ako je nesto rekao a Sin taj zakon potvrdio recima Ja sam dosao da potvrdim stare zakone a ne da donesem nove
A to je stari Levitski zakon koji se ponavlja na dva mesta
Zasto onda pametovati i izvrtati direktne reci Bozije sa nekim zakonetkama apostola koji su takodje postovali taj zakon i vidi se da nisu svojim zagonetnim recima na to mislili

Pa i ja se pitam? najvise mi se svidelo ovo sto sam boldovao crvenim!ako tako mislis onda zasto se ne uvazava 2 zapovest???Koja glasi:

"Ne pravi sebi lika (kip) ni oblicja (slike) bilo sta sto je gore na nebu, ili dole na zemlji, ili u vodama pod zemljom. Ne klanjaj im se niti im sluzi. Jer ja, gospod, Bog tvoj, Bog sam ljubomoran. Kaznjavam greh otaca - onih koji me mrze - na deci do treceg i cetvrtog kolena, a iskazujem milosrdje hiljadama koji me vole i vrse moje zapovedi." (2 mojs. 20:4-6)

Pa se zapitaj zasto srbija danas ispasta???

Sve ti dobro zelim brate tum5e pozdrav od Gere.

Član
Učlanjen(a)
31.12.2011
Poruka
1.534
Kako varaju narod propovedanjem Hriscanstva i citanjem Jeandjelja svake njedelje na svetoj Liturgiji Isprate svakog na onaj svet i Krste decu po Hristovoj zapovesti?
Ako je to varanje onda I ti i ja ovde varamo narod

Ti hoces da kazes da ja nikad nisam bio u crkvi??

Ja sam krstio dve cerke u srbiji iz prvog braka u srpskoj pravoslavnoj crkvi!!!

Krstio sam sina i cerku u ruskoj pravoslavnoj crkvi i mogu ti reci da se ta krstenja veoma razlikuju,iako smo i rusi i mi pravoslavni.

Pitanje?? dali su apostoli naplacivali krstenje?

Odgovor: Nisu!!!

Dali su apostoli krstili s potapanjem u vodu???

Jesu!!!

Zasto se to ne radi i danas???

Ko i zasto je to promenio???

Pitas kako varaju narod propovedanjem? Pa varaju! vekovima citaju samo jedno jevanjdjelje po jovanu a ostalu bibliju nitu su niti ce citati na liturgiji!!!

Sve sam ja to prihvatao dok nisam uzeo bibliju u ruke i poceo sam da je citam,najvise me odusevila 23,24 glava matveja kao i danilo i otkrivenje jovanovo.verujem da te knjige nisi dobro shvatio kao ni 2 zapoved,jer da jesi sigurno bi se zapitao zasto ako Bog brani bilo kakvu ilustraciju na nebu,zemlji,vodi,pod zemljom,a u crkvi se bas to nalazi,bas to sto je Bog zabranio u SZ-tu.

Razmisli malo.

Pozdrav od Gere.

Član
Učlanjen(a)
16.01.2012
Poruka
361
Pa i ja se pitam? najvise mi se svidelo ovo sto sam boldovao crvenim!ako tako mislis onda zasto se ne uvazava 2 zapovest???Koja glasi:

"Ne pravi sebi lika (kip) ni oblicja (slike) bilo sta sto je gore na nebu, ili dole na zemlji, ili u vodama pod zemljom. Ne klanjaj im se niti im sluzi. Jer ja, gospod, Bog tvoj, Bog sam ljubomoran.Kaznjavam greh otaca - onih koji me mrze - na deci do treceg i cetvrtog kolena, a iskazujem milosrdje hiljadama koji me vole i vrse moje zapovedi." (2 mojs. 20:4-6)

Pa se zapitaj zasto srbija danas ispasta???

Sve ti dobro zelim brate tum5e pozdrav od Gere.

Srbija ispasta jer psuje Boga u svakoj drugoj reci pa kze Boze zasto si me ostavio kad nastane zlo to je najveca greska i golem greh

U toj zapovesti pise da im se ne klanjamo a de sam ja rekao da se klanjam?
I sam Bog je naredio unosenje kipova i slika u sator mojsiju sto dokazuje da pravljenje jeste dozvoljeno a to kako ti mislis da ja gledam na njih sto je sasvim suprotno od mog misljenja je druga prica
I srbija ispasta zbog kletve cara lazara evo ako iams vremena pogledaj ovaj video o kletvi pominju se i druge stvari

I tu je zasto Srbija ispasta

Poslednja izmena od urednika:
Natrag