Tako pise u Bibliji! Ti si priznao da Hirst nikada nije rekao: meni se klanjajte jer sam bog!
E ovo do sada nisam čuo od tebe – verovatno prvi put na forumu nam kažeš
da Hrist nije rekao za sebe da mu se klanjamo i da je On Bog! Hvala ti za tu novost. A u vezi toga bih rekao TRI STVARI:
1. KOLIKO TI IMAŠ GODINA!? Pa nije Biblija pisana za decu, već je to veliko blago koje treba prvo NAĆI a potom i ISKOPATI. Ti bi hteo zadobiti Nebesko Carstvo, sedeći pored komputera i pisajući hiljade postova braneći Muhammeda a.s.v.s. i njegovu doktrinu! E, nažalost, to tako neće moći.
[FONT="]Јеврејима 5:[/FONT][FONT="]13[/FONT][FONT="],14[/FONT][FONT="] [/FONT][FONT="] Јер који се год храни млеком, не разуме речи правде, јер је дете.[/FONT][FONT="] [/FONT][FONT="] А савршених је тврда храна, који имају осећања дугим учењем обучена за разликовање и добра и зла.[/FONT]
[FONT="]Ефеж. 4:[/FONT][FONT="]13[/FONT][FONT="] Докле достигнемо сви у јединство вере и познање Сина Божијег, у човека савршеног, у меру раста висине Христове[/FONT]
[FONT="] [/FONT]
[FONT="] [/FONT]
2. Kažeš nam veliku novost, koju nam do sada nikada nisi rekao ’’Da Hrist nikada nije rekao da mu se klanjamo’’.
[FONT="]Мат. 4 : [/FONT][FONT="]10[/FONT][FONT="], 11 [/FONT][FONT="] [/FONT][FONT="] Тада рече њему Исус: Иди од мене, сотоно; јер стоји написано: Господу Богу свом поклањај се и Њему једино служи. Тада остави Га ђаво, и гле, анђели приступише и служаху Му.[/FONT]
Pa što nije zaustavio anđele kada su mu služili ako se jedin Bogu trebamo kljanjati i služiti Mu.
3. Kažeš nam veliku novost, ’’Da Hrist nikada nije rekao za sebe da je Bog’’!
[FONT="][/FONT]
[FONT="]Јован 2[/FONT][FONT="]0:27-29[/FONT][FONT="] Потом рече Томи: Пружи прст свој амо и види руке моје; и пружи руку своју и метни у ребра моја, и не буди неверан него веран. И одговори Тома и рече Му: Господ мој и Бог мој. Исус му рече: Пошто ме виде веровао си; благо онима који не видеше и вероваше.[/FONT]
[FONT="] [/FONT]
A zašto nije ukorio Tomu kada mu je rekao
Bog moj!?
Zato ja ne volim diskutovati sa tobom. Niti nam daješ stihove i argumente za tvoje gluposti. Niti imaš razinu za Bibliju, nego je tumačiš kao malo dete. I postavljaš pitanja kao malo dete. Pa svi hrišćani sem zavedenih Jehovinih svedoka znaju da je Hrist Bog. Preko 2 MILIJARDE LJUDI!!! Toliko doktora nauka, pametnih ljudi, učenih, koji poznaju Bibliju bar 3 X bolje od mene i jedno 100-tinak puta od tebe oni si posle tolikih godina samostalnog izučavanja i detaljnog došli do zaključka da je Hrist Bog, a sada jedan GENIJE ZA BIBLIJU Harry Poter došao do otkrića da to nije tačno. Da Hrist nije Bog već POSLANIK Allahov.
Ne ljuti se, ali meni je ovo smešno na kub.
Pa ja poznajem profesora teologije koji ne pripada ni jednoj Crkvi. Jedan od vodećih teologa na ovim prostorima koji je ovo istražio do detalja i potvrdio da je Isus Bog, a ti se sada pojavljuješ sa potpunom novinom : ’’
Ti si priznao da Hirst nikada nije rekao meni se klanjajte jer sam bog!’’.
To su prizemne stvari čoveka koji jako slabo poznaje Bibliju, a sticajem životnih okolnosti prihvatio Kuran i Islam, a ne spoznajom PRAVE ISTINE. Ja sam ubeđen 100 % da sam u pravu za izneto i spreman sam kladiti se 10 naprama jedan da sam u pravu za ovo poslednje izneto.
O arheološkim dokazima Biblije i kurana je takođe besprednetmo razgovarati. Biblijskih ima najmanje 100 puta više. Ne želim razgovarati sa Partizanovcem o tome ko je veći klub Barcelona ili Partizan, samo ću izgubiti vreme a nikada ga neću ubediti da je to Barcelona.
Tako da na ostale gluposti ne želim gubiti vreme i odgovarati. A ako preteraš, onda se ja moram umešati da bi te demantovao i pomogao braći u istini!