Član
- Učlanjen(a)
- 03.01.2011
- Poruka
- 1.573
tum 5
Na primjer ti mene pozivas u hriscanstvo i nudis mi spas.
Onda ti ja na pruimjer napisem neke stvari koje jednostavno nemaju smisla u tome sto ti nudis za spas.
I kada ti napsiesm to, ti mi odgovoris kao ovo quotirano.
To samo po sebi nema nikakvog smisla!
I uopste nije tacno, osim sto je besmisleno.
Jovan Krstitelj kaze: On (Hrist) ce vas krstiti Duhom svetim i ognjem! Matej 3:11
I koliko se god ja trudio da vas uputim da citate Bibliju pazljivije da narocito pazljivo citate Hristove rijeci, vi vase nevjerovanje u Boga Avrahamovoga i Boga Hristovoga, i moga Boga i Boga svemu, vi pokusavate vase otpadnistvo oravdati nemogucim manipulacijama zdravim umom!
Hrist jeste govorio o prorocanstvima, ali nije rekao: evo mene sada razapinju, evo ja sada umirem, evo ja sada se penjem.....
shvacas li uopste?
To je rekao Matej ili neki drugi kako se zove! Onaj koji pojma nema!
I ja kazem: jedino je Bog i niko osim Boga jedinoga rekao: meni se klanjajte!
To sto si ti izmislio trojstvo koje pojma nema ni o cemu, cak ni da ti naredi nesto ili ti otkloni nevolju... to je tvoja stvar.
Bog nece oprostiti onima koji bilo koga s Njim izjednacavaju ili uporedjuju, ili Mu pripisuju slabost i pomocnika.... On je Svemoguc!
Ja bih ti preprucio da se klonis takvih nepotrebnih rijeci, jer ce te tvoje rijeci osuditi.
U Kur'anu se ne spominju Henok i Ilija (sto ne znaci da nisu!), spominje se samo Isus.
Vaznesenje Marije je izmislio papa(ili neki njegov pisar)
Avraham je sveti covjek!
On nije imao nezakonitih zena!
David je imao zene u Paranu i jos neke, naci cu ti to kada nadjem vremena.
Pozdrav tebi tum 5!
Drzi se brate moj Biblije i Jevandjelja, Hrisotovih rijeci iskljucivo, i neces biti na krivom putu.
Koji jovan krstitelj
ako mislis na jovana krstitelja to je jos jedan dokaz da nz nisi procitao jovan krstitelj je rekao
onaj koji ce doci posle mene veci je od svih nas i on ce vas krstiti u ime oca sina isvetoga duha
Na primjer ti mene pozivas u hriscanstvo i nudis mi spas.
Onda ti ja na pruimjer napisem neke stvari koje jednostavno nemaju smisla u tome sto ti nudis za spas.
I kada ti napsiesm to, ti mi odgovoris kao ovo quotirano.
To samo po sebi nema nikakvog smisla!
I uopste nije tacno, osim sto je besmisleno.
Jovan Krstitelj kaze: On (Hrist) ce vas krstiti Duhom svetim i ognjem! Matej 3:11
I koliko se god ja trudio da vas uputim da citate Bibliju pazljivije da narocito pazljivo citate Hristove rijeci, vi vase nevjerovanje u Boga Avrahamovoga i Boga Hristovoga, i moga Boga i Boga svemu, vi pokusavate vase otpadnistvo oravdati nemogucim manipulacijama zdravim umom!
Slabo razumijes....Hrist nije govorio o svom raspecu?
jos jedan dokaz da NZ nisi procitao hrist je rekao da CE biti razapet i da ce vaskrsnuti!
Hrist jeste govorio o prorocanstvima, ali nije rekao: evo mene sada razapinju, evo ja sada umirem, evo ja sada se penjem.....
shvacas li uopste?
To je rekao Matej ili neki drugi kako se zove! Onaj koji pojma nema!
Logika ti je slaba tacka.kad je sveto trojstvo reklo meni se klanjajte mnogo puta jer je Bog deo svetog trojstva a on je puno puta rekao da mu se klanjamo
I ja kazem: jedino je Bog i niko osim Boga jedinoga rekao: meni se klanjajte!
To sto si ti izmislio trojstvo koje pojma nema ni o cemu, cak ni da ti naredi nesto ili ti otkloni nevolju... to je tvoja stvar.
Bog nece oprostiti onima koji bilo koga s Njim izjednacavaju ili uporedjuju, ili Mu pripisuju slabost i pomocnika.... On je Svemoguc!
Ja bih ti preprucio da se klonis takvih nepotrebnih rijeci, jer ce te tvoje rijeci osuditi.
U Bibliji je napisano samo za troje: Henok, Ilija i Isus.Sveti prorok ilija
Isus
Bogorodica samo oni su vazneseni
ako neki prorok nije vaznesen ili je ubijen ne znaci da je lazan
U Kur'anu se ne spominju Henok i Ilija (sto ne znaci da nisu!), spominje se samo Isus.
Vaznesenje Marije je izmislio papa(ili neki njegov pisar)
ne vjeruj svima, to su vuci u jagnjecim kozama, nude ti laz i obmanu. Sâm procitaj.to sam cuo da neznam dali su lazi jer nisam procitao kuran casni
cuo sam od odoba kojima verujem i koje su procitale kuran
SZ je propisivao svakom zdravom mladicu od 18 godina da se ima ozeniti. On nije krsio Zakon! Iako ni Bibolija ni Kur'an ne kazuju o njegovoj zenidbi jer jevadjelje on daje ljudima kada mui je bilo 30 godina.Hrist nije imao zenu!
Avram jednu pravu i jednu nezakonitu u skladu sa okolnostima
David ima vise zena?
gde to pise?
Avraham je sveti covjek!
On nije imao nezakonitih zena!
David je imao zene u Paranu i jos neke, naci cu ti to kada nadjem vremena.
Pozdrav tebi tum 5!
Drzi se brate moj Biblije i Jevandjelja, Hrisotovih rijeci iskljucivo, i neces biti na krivom putu.