Član
- Učlanjen(a)
- 31.12.2011
- Poruka
- 1.534
Brate gera!
Hvala sto si priznao! Istinu si priznao.
E sad, gledaj se za kim ces se povodoto; za Uciteljem ili za tvojim kolegama kao sto su i apostoli bili. Oni nisu veci od tebe gera!
Ti si obrazovaniji i pametniji od njih, ti mozes iz njihovih rukopisa razlikovati istinu i nesitinu, naklapanje i propagandu, i jos mnogo toga....
Pa zna se zasto ga je htio ubiti judejski kralj: jer mu je neko najavio novog kralja i on se uplasio za prijestolje! A vidis, nije bio.
Kasnije su mu izmislili da ce biti nekada negdje kralj, jer nisu shvatali, kao sto i sada ne shvataju.
Na kraju su ga kamenovali zbog tudjie lazi: da je ovorio da je kralj, i da je jedini Bozji sin. Jos kasnije su od njega nacinili bozanstvo, nui malo ne brinuci da mu na taj nacin svaljuju svoje terete!
Budi dobro i slijedi Isusa, obracaj se Bogu Jedinome (voli Ga svom snagom i dusom, moli ga Oce nas.... ) i nemoj da te zavedu laznim pricama.
Takodje isus nikada nije tvrdio da je ovozemaljski car tu se slazem stobom,sto potvrdjuje i on sam u razgovoru s Ponti Pilatom kad ga ovaj pita, da li si ti car judejski? A isus rece da je carstvo moje na zemlji ti nebi imao nikakvu vlas nadamnom!!! Isus je uvek govorio da je njegovo carstvo nebesko!!!
Ovo sto pises malo je lukavo (pise harry:Kasnije su mu izmislili da ce biti nekada negdje kralj, jer nisu shvatali, kao sto i sada ne shvataju.)
Ko to nije shvatio kad sam Otac kaze u SZ-tu,da ce poslati cara nad carevima koji ce da vlada u svu vecnost!!!
Ali ne na zemlji a na nebesa ce biti njegovo carstvo pa Otac rece sedi meni s desna dok ne polozim neprijatelje tvoje pod noge tvoje.
Znaci kako ja razumem svako ko ne prizna Isusa za cara nad carevima vecnog tj Gospoda on je (NEPRIJATELJ BOZJI)
A ti koji nisu onda shvatili ko je u stvari Isus, normalno da i danas neshvataju jer su to geni istih tih ljudi jer isus rece drvo se po plodu poznaje itd.Jer gde ce kruska da padne ako ne ispod kruske.Pa cak i ako se otkotrlja pod jabuku sve jedno se vidi da je kruska.
Isus jeste car nebeski po volji Oca svoga i rodjen je od Oca a ne stvoren,kao sto i covek radja dete a ne stvara,macka macku,ker kera,lav lava itd.
To neznaci kako to govore JS-ci da ispada da je Jehova spavao s mariom i rodio Isusa,u Bibliji jasno pise da je marija zacela od SV Duha sto znaci od Duha Bozjeg tj sam Duh je oplodio njen jajnik gde se duh sam ovaplotio bez ikakih sexualnih odnosa kako to mnogi zele da ilustruju,zato je morala da bude devica i da se nepogani s covekom dok se Sin Bozji ne rodi. Zasto se u bibliji kaze Sin covecji a potom i Sin Bozji?Zato sto se sam Duh rodio u telu jer to je i razlog zasto isus kaze ( BOLJE JE ZA VAS DA ODEM K OCU JER AKO NE ODEM DUH SVETI NECE SICI NA VAS) a kako da sidje kad je Duh sveti bio utelovljen u Isusu Hristu.
Sam otac negde u SZ-tu kaze ako vi radjate zar mislite da ja koji sam Svemoguci Bog nemogu da rodim!!! moze jos kako obecavam da cu potraziti taj stih.
Pisacu sutra jos danas nemam mnogo vremena ako stignem pisacu i danas.
Pozdrav brate.