Član
- Učlanjen(a)
- 17.01.2010
- Poruka
- 749
misim stvaaarrrnnnooo....
Evo pojavilo mi se plavo dugmence, pa sam ga upotrebila...Hoćeš li mi ikada oprostiti?
:stupid:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
misim stvaaarrrnnnooo....
Evo pojavilo mi se plavo dugmence, pa sam ga upotrebila...Hoćeš li mi ikada oprostiti?
:stupid:
Ne hahahah, ne pricam o nirvani. To bi drugacije zvucalo. A i da ti pravo kazem, mene ni ne zanima ta nirvana. Znas, ono sto ce biti sutra mene ne zanima. Zanima me ono sto se desava sada a to je da je narod dotakao dno. A sva ta tumacenja tih otkrovenja i slicnih kojestarija mu samo odmazu a ne pomazu. U Bibliji stoji to sto stoji i to je skroz ok. Ali je problem sto retko ko razume sta tamo pise. Da bi razumeo Bibliju, prvo moras da razumes sebe i svoj um. A na sve to, moras da poznajes uslove pod kojim je pisana ta knjiga da bi znao sta u njoj jesu Hristove reci a sta nisu. Kako god, ne treba ti ni jedna sveta knjiga. Sve sto ti treba je po milioniti put, u tebi. Ne pozivam ja na nirvanu, vec pozivam na to da se ljudi okrenu malo unutra. Da pogledaju iskreno u sebe iznutra i da tamo pronadju sve odgovore.
Tacno tako, ali sto vi/ti kazes/te mnogi ne razumeju sta pise u svetim knjigama i ne mogu se neke stvari nauciti uz tv i kompjuter...vec u crkvi i na svetim mestima, pricajuci sa svestenim licima i u duhovnim razgovorima ...
da bi razumeo Bibliju,treba ti "samo" velika VERA.....nista drugo...e sad,sto svako hoce svojim skromnim umom a bez Vere(a time i Bozje pomoci) da shvati "sta je pisac hteo reci" i jeste razlog svog ovog bezumlja oko toga....a uverenje da se Bozja knjiga moze citati i shvatati obicnom ljudskom logikom je samo jos jedan proizvod ljudske gordosti....dakle prvobitnog greha....a koliko ih jos ima....