Član
- Učlanjen(a)
- 28.03.2013
- Poruka
- 13.330
Nije Adam nazvan SIN BOZJI vec Isus Hristos. Kad ides po rodoslovu unazad (rodoslov ti je unazad) ADAM NASTAJE OD SINA BOZJEG > jer "kroz Hrista je sve stvoreno" >Pa i Adam je nazvan sin Bozji
"Sina Enosova, sina Sitova, sina Adamova, Sina Božijega."(Luka 3:38)
Ta prica da je covek nazvan SIN BOZJI je lazna, jer nigde se tako covek ne naziva, vec samo andjeli!
Ako gresim dokazi biblijom!
Nema problema Mire, ako i dalje stojiš pri svom stavu o ovme to ću ispoštovati. Ja sam izneo tekstove gde jasno stoji da su i ljudi nazvani sin Božiji i objasnio šta to znači. Ok...ti misliš drugačijie a ja ovako. Ti imaš svojih razloga ja svojih i to je sasvim ok.
Nisi mi nasao stihove koji dokazuju da je covek nazvan SINOM BOZJIM, jer nema takvih stihova u bibliji! Ono sto mi dajes se ne moze tako tumaciti, jer se odnosi na Hrista!
Takodje, nisi mi nasao stihove koji govore da je "covek bog" (malim slovom) a da ovo nije povezano sa njegovim padom!
Covek se uistinu naziva "bog", jer je sam sebi prisvojio taj epitet! Ali Jehova cak i sotonu naziva "bogom" (malim slovom) kao i coveka, jer su oboje sebi prisvojili taj naziv. U oba slucaja se ne radi o tome da im Bog priznaje "titulu bozanstva" (kako je ti nazivas), on ih samo zove imenom koje su sami odabrali!
On jeste Čovek. Nije deo Trojice(u svom zemaljskom postojanju i telu)..On je Čovek ali već rekoh postoji "povezanost" iuzmeđu Čoveka Isusa Hrista i Božasnktva na jedan nama napoznati način. To nije preko prirode već rekoh na jedan način koji nama zaista nije poznat. Sudbina ovog zamaljskog Isusa Hrista jeste povezana sa Božanstvom.
Ta povezanost je ista kao tvoja i moja povezanost sa Bogom, dakle nikakva! Isus je tebi nista! Bukvalno nista!
Fariseji su isto verovali za Hrista sto i ti!