Naravno, to i ja kažem.
Ja ne odbacujem taj stih već njegovu interpretaciju. Ona je paganska i ezoterična...nikako hrišćanska.
Auuuh .
Pa vidis ti Bozji sinovi koji su zenili ljudske kceri ,ako su bili plamenita i casna roda,njihova deca su cinila NEVALJALSTVA i ZLO!
1 A kad se
ljudi počeše množiti na zemlji,
i kćeri im se narodiše.
Da li razumes ovaj stih ???
umesao se neko treci???
2 Videći sinovi Božji kćeri čovečije kako su lepe uzimaše ih za žene koje hteše.
I jel se tada sirila radost i blagostanje ili nevaljalstvo i zlo???Da nisu to bili Noje i njegovi sinovi???
Da li je Bog na to gledao sa odobravanjem i govorio o duhu ili materiji u trecem stihu???
3 A Gospod reče:
Neće se duh moj do veka preti s ljudima, jer su telo; neka im još sto dvadeset godina.
I sta se desilo nakon tih 120 godina???
Hajde koji je njihov greh?
Nije li njihov greh sto su ostavili svoje polozaje na nebu i sisli na zemlju???i jos uzimali zene za sex???
Da li bi to uradio i jedan pristojan Bozji andjeo,sem onih sotoninih sledbenika???
Da li znas da se ti sotonini pali andjeli zovu i demonima,i znas li sta su sve u stanju da ucine???
Mogu i anđeli ali se u 1. Mojsijevoj 6,4 ne govori o anđelima. Govori se o vernim ljudima.
Da li si se zapitao da li bi Biblija mogala zastupati ovu pagansku i ezoteričnu stvar? Da li znaš išta o prirodi anđela? Gde piše da se oni mešaju sa ljudima? Ima li takvog stiha? Da li se mogu razmnožavati? Gde nalaziš potvrdu o takvom mešanju...to je naučna fantastika brate moj..i to ona sa paganskim prizvukom. Nemoj močim te u takve stvari verovati. Ako želiš da me poslušaš..MOLIM TE...odbaci to gnusno učenje. MOLIM TE..još jednom.
silni ljudi na glasu isto kao i Nimrod
Jesi li citao izvestaj o andjelima koji su pili i jeli???
Da li su uzeli oblik ljudskog tela sa polnim organom ili bez polnog organa???
Jel mozda za Boga bilo nepristojno da gleda Adama i Evu kako su goli kao i sve ostale zivotinje?Sta hoces da kazes???
Ne znas ni kako su andjeli pali u greh?
Hoces da kazes da su Bozji sinovi u 6:2 neki posebno dobri ljudi,a nema im ni jednog jedinog imena,vec u sledecem stihu sledi Bozja osuda i neodobravanje.
Hajde zasto bi on onda pobio ljude potopom??? Da ti Sinovi Bozji nisu mozda bili Noje i njegovi sinovi???
I ono sto je najgore od svega.Ti zelis da se ta istina ne obznani ljudima ,da vide sta su sve ti demonili i cinili i cine. Ti zelis da sakrijes taj veliki demonski zlocin .