Član
- Učlanjen(a)
- 05.09.2013
- Poruka
- 4.465
Nije Adam nazvan SIN BOZJI vec Isus Hristos. Kad ides po rodoslovu unazad (rodoslov ti je unazad) ADAM NASTAJE OD SINA BOZJEG > jer "kroz Hrista je sve stvoreno" >
"Sina Enosova, sina Sitova, sina Adamova, Sina Božijega."(Luka 3:38)
Ta prica da je covek nazvan SIN BOZJI je lazna, jer nigde se tako covek ne naziva, vec samo andjeli!
Ako gresim dokazi biblijom!
Nisi mi nasao stihove koji dokazuju da je covek nazvan SINOM BOZJIM, jer nema takvih stihova u bibliji! Ono sto mi dajes se ne moze tako tumaciti, jer se odnosi na Hrista!
Takodje, nisi mi nasao stihove koji govore da je "covek bog" (malim slovom) a da ovo nije povezano sa njegovim padom!
Covek se uistinu naziva "bog", jer je sam sebi prisvojio taj epitet! Ali Jehova cak i sotonu naziva "bogom" (malim slovom) kao i coveka, jer su oboje sebi prisvojili taj naziv. U oba slucaja se ne radi o tome da im Bog priznaje "titulu bozanstva" (kako je ti nazivas), on ih samo zove imenom koje su sami odabrali!
Ta povezanost je ista kao tvoja i moja povezanost sa Bogom, dakle nikakva! Isus je tebi nista! Bukvalno nista!
Fariseji su isto verovali za Hrista sto i ti!
Postoji mnogo sinova Bozjih,a Isus je samo jedan od mnostva sinova Bozjih.
Secas li se kad je isus pitao Petra da mu kaze ko je,i kad mu je Petar kazao da je on SIN BOGA ZIVOGA?
Adama je stvorio Jehova Bog,a asistirali su mu andjeli .
Da li mislis da su Jevreji mislili da je Bog trojstvo ili trojedan?,
Mislis li da andjeli nisu bili prisutni kad je Jehova stvarao sve pa i Adama,i da mu niko nije pomagao???
A sad se vratimo na jevandjele po Luki,rodoslovlje.
Luka 3:23 I taj Isus imaše oko trideset godina kad poče; i beše, kao što se mišljaše, sin Josifa sina Ilijinog,
38 Sina Enosovog, sina Sitovog, sina Adamovog, sina Božijeg.
Slazes li se da je Adam bio sin Bozji.?
Ali kojeg Boga? Dal onog Boga iz 2.Kor 4:4?,ili Ozirisa.Zevsa???
A sta je bio Isus?
da li je bio Svemoguci Bog ,ili pak kao sto je i Petar rekao samo sin Bozji.
Nadalje u knjizi o Jovu mozes videti da Svemoguci Bog ima mnogo svojih sinova na nebu,to su andjeli.Jel oni nisu bozanske prirode?,ili nismo li mi ljudi po oblicju bozjem stvoreni???