Član
- Učlanjen(a)
- 28.03.2013
- Poruka
- 13.330
Bog nije sveprisutan? Evo jos jedne jeresi!Bog nije sveprisutan.,to mu apsolutno ne treba ,jer bi to bilo nastrano.
Hoces li da ti citiram bibliju gde pise da je on svuda prisutan? O cemu ti pricas?
Pa vi ste otisli toliko daleko, da ste ne samo Hrista unizili nego ste ponizili i Boga Oca i oduzeli mu sve atribute koji ga cine Bozanstvom! Jos ga nazivas i "nastranim"!
Strasno bogohulno, da se covek frapira!
Jok u kuranu sam procitao!Odakle ti takva ideja?,dal si to procitao u Bibliji?
Pa ti ocigledno tu bibliju u ruke nisi uzeo:
„Ali da li će Bog zaista prebivati na zemlji? Gle, ni nebesa ni nebo nad nebesima ne mogu te obuhvatiti, a kamoli ovaj dom koji sam sagradio!“
„Zar sam ja Bog samo izbliza, govori Gospod, zar nisam Bog i izdaleka? Može li se čovek sakriti na skrovito mesto, a da ga ja ne vidim?”, govori Gospod. Zar ja ne obuhvatam i nebesa i zemlju?”, govori Gospod.“ (Jeremija 23:23-24)
„Kuda da odem od duha tvoga, kuda da pobegnem od lica tvoga?“
„Kada bih se i na nebo popeo, ti bi tamo bio, kada bih i u grob ležaj svoj prostro, ti bi i tamo bio.“
Bog ti je "nastran"? A nastrani ste vi sa tom vasom teologijom koja tezi da unizi naseg Sveprisutnog i Sveznajuceg Boga!
Da uvek budes u spavacoj sobi tvojih roditelja ili pak dece???
Ako on nije "sveprisitan" kako zna sta radis? Nazivas li Boga "voajerom"?
To se vama svidja, da Bog ne zna sta vi radite! Jer biste da gresite u tajnosti!
Pa nije Bog "voajer" ali sve vidi. Ni tebe nije briga kada se zivotinje pare, to te ne uzbudjuje osim ako nisi bolestan! Ali to vidis..
Naravno da Bog vidi i kada imas sex sa svojom zenom, pa to ne znaci da uziva i da se nasladjuje time! Bolesna je vasa teologija koja unizava Boga!
9 A Gospod Bog viknu Adama i reče mu: Gde si?
Haha, sad ti Bog nije ni "sveznajuc"?
Znaci Jehovinim Svedocima Jahve:
1) NIJE SVEPRISUTAN!
2) NIJE SVEZNAJUC!
Jos fali da mu oduzmes i treci atribut "svemoguc", pa da potpuno poreknes Boga!
Pogresio sam u vezi vas! Pa vi ne da unizavate Hrista, vi unizavate i Jehovu!
Ovo je blasfemija nad blasfemijama, a ja nisam znao da vi ovo ucite! Sad sam pogledao na vasem sajtu, i zaista to ucite! Od kad je to, jel to nesto novo, ja kad sam isao u skupstinu, niste to ucili?
Pa ovo je strasno!
Oduzeli ste Bogu sve atribute Bozanstva!
Totalno bogohuljenje!
Dakle na samom pocetku Biblije otpada tvrdnja o Bozjoj sveprisutnosti.
U tekstu se vidi da je Bog vec znao, jer mu kaze "gde si", ispada po tebi da "Bog nije znao gde je Adam"? Ali jeste znao, jer je "sveznajuc", i zato ga ovde samo "poziva na odgovornost", drugim recima pravi se da ne zna, da bi ga naveo da prizna!
Teologija vam je Bogohulnost najgora!
Blasfemija nad blasfemijama! Sotonina sinagoga ste - moram da vas nazovem pravim imenom! Izvini!
Kakva "prasina", sta je sa tobom?A sta mu je to Mojsije video s ledja???
Slavu Bozju?
Jesu li ledja - slava Bozja ,ili pak neki propratni efekat,kao prasina kad neko podigne prasinu na zemlji?
Ledja su ledja, i to je pokazatelj da mu licno Bog govori a ne andjeo, jer ako mu andjeo govori, ne bi mu okretao ledja! Andjela itekako mozes videti!
Znaci Bog mu se licno obraca! A ako uzima oblicje andjela to cini da covek moze podneti njegovu slavu, da ne umre! Samo zbog toga!
Dokaz je to sto je Mojsijevo lice svetlelo, nije svetlelo od andjela! I to sto mu Bog kod kupine kaze "izuj obucu sa nogu svojih jer je mesto gde stojis sveto"! I zemlja je postala sveta! Nije od andjela postala sveta vec od Bozijeg prisustva!
Poslednja izmena: