- Učlanjen(a)
- 11.02.2009
- Poruka
- 8.070
Odlicno si to zakljucio, Pavlu Isus nikada nije Bog, i on kad pise nikad mu nije Bog. Jos malo, vrlo malo, i mozes da predjes komplet u Jehovine Svedoke. A mislim brate da si vec njihov..
Kako i da ne postane njihov, kada je i adventistima i raselovim svedocima, otac isti. William Miller. Prvi su nasrtljivi, i do besvesti dosadni, drugi su manje nasrtljivi, ali ništa manje dosadni u širenju svoje blasfemije od "teologije".
Shodno tome Jovanovo kokektiranje sa svedocima nije za čudo. Iste citiraju i Laodikeja, i Tripo, i Kainos, kao i Miroljub Petrović, Pavle Simović...
Zar si zaista mislio da ima razlike između njih? Nema. I jedni i drugi su apostate.
Ovo je naprosto netočno. Ja bih rekao drsko s tvoje strane.
Ovako, o ovome možemo nastaviti diskusiju samo pod jednim uvjetom. Slikovito, ako ne prihvaćaš da je 3+2=5, svaka diskusija je besmislena i imbecilna. Ovo jednako vrijedi i u slučaju našeg tretiranja i korištenja Biblije za potrebe argumentiranja onoga što tvrdimo. Opet ću nacrtati:
Ako si u Rimljanima 1,7; Rimljanima 15,6; 1. Korinćanima 8,6; 2. Korinćanima 13,14 i Titu 1,4, pronašao da sveti Pavao u istoj rečenici spominje i Oca i Sina, onda je naprosto činjenica (kao što je činjenica da je: 3+2=5) da na tih pet mjesta Pavao govori i o Ocu i o Sinu. Jednako tako, kada u Tit 2,13, pronađemo da Pavao govori samo i isključivo o Isusu kao našem Bogu i Spasitelju, onda i to postaje notorna činjenica, kao i ona da je 3+2=5. A svatko tko drži i do Boga i do sebe, držat će do činjenica. Zato će istinoljibiv i bogobojazan čovjek priznati i reći - Na pet mjesta Pavao govori o Bogu Ocu i Sinu Isusu Kristu, i na jednom mjestu (Tit 2,13) Pavao govori o Isusu Kristu, našem Bogu i Spasitelju. Za razliku od istinoljubivih i bogobojaznih ljudi, "kurva" će se dovijati svemu i svačemu, samo da ponizi Boga, i Oca i Sina. Tako se Jovan ovdje dosjetio "kurvanjskog zamagljivanja" - Ako na pet mjesta Pavao govori i o Ocu i o Sinu, onda ono šesto mjesto (Tit 2,13) nije ni bitno, isto je kao i onih pet - "zamagljuje Jovan. E nije, Jovane, nije nebitno. Svaka činjenica je bitna, a ova koju bi ti Jovane htio zamagliti, pokazuje da sveti Pavao Isusa Krista naziva "našim Bogom i našim Spasitelem".
Čemu čuđenje. To je njihov način nasrtanja. Podmetanje, uvijanje... sve samo sa jednim i jedinim ciljem da sagovornika dovedu u položaj da potvrdi njihove tvrdnje.
Nije "prosto za razumeti", jer tvoje ucenje je kontradiktorno i puno rupa.. Ja sam ti naveo koje su to rupe, a ti ni jednu nisi pokrpio..
Jesu li adventisti i njihova braća svedoci pokrpili rupe svoje "teologije"? NE. Sve što čine je da i dalje rupama krpe rupe da bi dokazali svoja ubeđenja. Rupom se rupe ne krpe. Ali to oni ne znaju, niti žele da znaju, Ubeđeni su da im je preko "proroka" govorio Bog i da im je misija da propovedaju svoje budalaštine.
Ubeđeni su da im od toga spasenje zavisi. Shvati, jure poene.