A dobro znamo sta uci biblija "da po njemu micemo se, postojimo i jesmo" po duhu kojeg nam je dao, on je svuda prisutan i u nama!
Sve se miče, sve postoji i jeste po Njemu. Bez Njega, bez Boga ništa ne postoji. Atomi, molekuli, najsitnije čestice koje fizika, hemija, poznaju ne postoje bez Boga.
Ne vredi da odgovaram, citam samo budalastine ovde.. Bog nije sveprisutan, a covek u sebi ima senzore
Aha, antene, pa onda Bog, koji se po ovim "pametnjakovićima" odmara ili samo sedi na prestolu negde kod Oriona, jer navodno ne može da vrši interakciju sa
onim što bez Njega i ne može postojati, šalje glasnike, koji onda pipkaju senzore - antene.....
Ovo ne da je ludost, nego debilnost na N, gde N teži beskonačnosti. No, to se od Mileritskih "akolita" i da očekivati.
To ti je nešto kao što automobili imaju senzore za parkiranje. Bog je, negdje 200. godine prije Krista, prvi imao tvornicu takvih senzora i ugrađivao (čipirao ih) u ljude. Bill Gates je Isusov brat, kojeg je Bog na koncu 20. stoljeća spustio na Zemlju da ljudima zamjeni stare i ugradi "najnoviju generaciju Božjih senzora".
Hmm, čudan neki Bog.... lepo ranije napisah (na drugoj temi) da ovim Mileritskim materijalistima, Bog nije ništa drugo do Kompjuter....
Dakle, mi sada ovde komuniciramo preko čega? Fizičkih emanacija tog "Boga"... *
Znam ja čak nekoliko boljih naziva za ovo, ali neću reći.
Znam i ja, ali me je sramota da upotrebim taj izraz.
Kako može
pogrešno tumačiti bilo koji od vas dvojice, pismolatra, kojima je "
duh sveti stric"?
Ne, Slape, grešiš, nije im stric, nego im je lično babo, i oni su prisustvovali činu stvaranja tumačenja....
* Ako bi smo poverovali ovim "pametnjakovićima", treba li onda da se klanjamo pred PC-em, pred smartphonom? Zar to nije idolatrija? Da prinosimo žrtve paljenice, lijevanice, dah miomirisni pred Intelom ili AMD-om? Da se molimo "svetom" mišu? Ili je dovoljno da ponavljamo "Windows, Windows, slaveći tako Windows Boga "i ičekujući da će nas, ako sledimo "proroka" Williama (sic) Gatesa, biti među onih 144.000 "okrunjenih"...
Ps. ovo je gore od kupler majstora, ispunjenog i praznog, alaha muhamedovog. Ovo je ludost na N...