- Učlanjen(a)
- 09.07.2011
- Poruka
- 1.433
Što bre svi o meni pričate? Nemojte da vas Dum vidi! Ne bi podnela to... Jesam joj sin, al' kad su ljudi ostrašćeni, ništa im nije sveto.
Pa šta?! Mars ima dobro jutro/veče, Dum ima Klub. Vi imate master. Ovde sam ja!
Ti Nik, logično, braniš kolegu ministra. Posle kažu da nam vlada nije jedinstvena. Kako nije, ovde skaču u vatru jedan za drugog!A, zbog čega Belja? Meni se više sviđa da Long bude šerif nego Belja. A, bogami, ima i iskustvo (u bilo kom pogledu). :yea:
Ivanjuška je zadužena za nemaster temu. Ne zapostavljaju se stare, ali ne može da se živi od stare slave (Dum).Kakav je bre ovo način, otvaraju se nove spamerske teme, a stare se zapostavljaju?Moram malo da aktiviram one master-nemaster diskusije.
A, inače, prvi utisak o temi je da se Belja opasno raspištoljio, samoproklamovao se za šerifa ovog "divljeg zapada" i ćaska sve u šesn'es'.
Pa šta?! Mars ima dobro jutro/veče, Dum ima Klub. Vi imate master. Ovde sam ja!
Hvala, hvala, ja eto malo u prolazu, neću da remetim tok diskusije, samo vi nastavite.
Neee. Ja sam samo scout, u potrazi za ''talentima''. A Long radi na prijemu po službenoj dužnosti.Joj, Tito, pa ti ne znas sve. Long i Belja "dezuraju" i cekaju "novajlije"... Mogu ti reci da je mrtva trka, "polomise" se "jadni"
Sendi, ako neko nije kompetentan da priča o gubljenju i zbunjenosti, onda si to ti.Cuti, bolje Belja nego Long, on tek ume da se "pogubi"
Tita?! Svašta! Ja, po bogu, smerno proganjam. Racionalno. Tito je već dokazan.Ma poceo covek da masi... Zamisli pocne nekoga da "juri" po forumu i omasi pa pocne, recimo, da "proganja" Tita
S Longom?! U snovima?! Jezik pregri'zo! Još mi i u snovima treba...Ruku na srce, u ovo vreme Belja je već poslovično uplovio u svet snova (gde sa Longom, u svečanom odelu, dočekuje nove forumaše).
c) Ništa od navedenog. Ja ne mogu tako, kao vi, svake noći da sedim ovde. Ležem na vreme, ustajem na vreme. Učim škole... I tako!Биља је овде, а ти оде на спавање чим се попалише прва светла. Или си се уморио од прозивки или се спремаш за дочек Нове године
Poslednja izmena: