TMF
Član
Učlanjen(a)
09.07.2011
Poruka
1.433
Što bre svi o meni pričate? Nemojte da vas Dum vidi! Ne bi podnela to... Jesam joj sin, al' kad su ljudi ostrašćeni, ništa im nije sveto.

A, zbog čega Belja? Meni se više sviđa da Long bude šerif nego Belja. A, bogami, ima i iskustvo (u bilo kom pogledu). :yea:
Ti Nik, logično, braniš kolegu ministra. Posle kažu da nam vlada nije jedinstvena. Kako nije, ovde skaču u vatru jedan za drugog!

Kakav je bre ovo način, otvaraju se nove spamerske teme, a stare se zapostavljaju?
boki71-albums-smajli-picture18256t-46ee.gif
Moram malo da aktiviram one master-nemaster diskusije.
bounce.gif

A, inače, prvi utisak o temi je da se Belja opasno raspištoljio, samoproklamovao se za šerifa ovog "divljeg zapada" i ćaska sve u šesn'es'.
boki71-albums-smajli3-picture18568t-raz-089.gif
Ivanjuška je zadužena za nemaster temu. Ne zapostavljaju se stare, ali ne može da se živi od stare slave (Dum).
Pa šta?! Mars ima dobro jutro/veče, Dum ima Klub. Vi imate master. Ovde sam ja!

Hvala, hvala, ja eto malo u prolazu, neću da remetim tok diskusije, samo vi nastavite.
yes3.gif

Joj, Tito, pa ti ne znas sve. Long i Belja "dezuraju" i cekaju "novajlije"... Mogu ti reci da je mrtva trka, "polomise" se "jadni"
boki71-albums-hm-picture18300t-xeohna-th-jpg.gif
Neee. Ja sam samo scout, u potrazi za ''talentima''. A Long radi na prijemu po službenoj dužnosti.
Cuti, bolje Belja nego Long, on tek ume da se "pogubi"
boki71-albums-smajli-2-picture2572t-zamisljen.gif
Sendi, ako neko nije kompetentan da priča o gubljenju i zbunjenosti, onda si to ti.
bounce.gif

Ma poceo covek da masi... Zamisli pocne nekoga da "juri" po forumu i omasi pa pocne, recimo, da "proganja" Tita
Tita?! Svašta! Ja, po bogu, smerno proganjam. Racionalno. Tito je već dokazan.

Ruku na srce, u ovo vreme Belja je već poslovično uplovio u svet snova (gde sa Longom, u svečanom odelu, dočekuje nove forumaše).
S Longom?! U snovima?! Jezik pregri'zo! Još mi i u snovima treba...

Биља је овде, а ти оде на спавање чим се попалише прва светла. Или си се уморио од прозивки или се спремаш за дочек Нове године
f0xnr6.gif
c) Ništa od navedenog. Ja ne mogu tako, kao vi, svake noći da sedim ovde. Ležem na vreme, ustajem na vreme. Učim škole... I tako!

Poslednja izmena:
Apsolvent
LEGEND
Učlanjen(a)
03.03.2010
Poruka
1.439
Što bre svi o meni pričate? Nemojte da vas Dum vidi! Ne bi podnela to... Jesam joj sin, al' kad su ljudi ostrašćeni, ništa im nije sveto.

Ti Nik, logično, braniš kolegu ministra. Posle kažu da nam vlada nije jedinstvena. Kako nije, ovde skaču u vatru jedan za drugog!

I tebe bih branio da si na Longovom mestu. ;)

Vidim da si bacio oko na jednu koleginicu. Nemoj da se praviš da nisi. To se vidi na kilometar. :)

TMF
Član
Učlanjen(a)
09.07.2011
Poruka
1.433
Vidim da si bacio oko na jednu koleginicu. Nemoj da se praviš da nisi. To se vidi na kilometar. :)
Ko kaže da sam bacio samo jedno oko na samo jednu koleginicu? Otkud ti znaš kol'ko očiju sam razbacao? ;)

Dobro jutro Nik,dobro jutro Belja jeste li za kafu?
boki71-albums-smajli-2-picture2561t-sretan.gif
Kafu? A to ono: kafa i cigara. Ne, ne pijem kafu. Već sam doručkovao. A i budan sam 3 sata već.

Poslednja izmena:
Apsolvent
LEGEND
Učlanjen(a)
03.03.2010
Poruka
1.439
Danas nisam, nećeš mi verovati. A i zašto bih bio? Dovoljno sam spavao, ne idem rano na fax... Nisam ni juče bio. Ali prekjuče? E, to je bilo ozbiljno.

Šta ti studiraš, s obzirom da nisi ni danas ni juče bio na faxu? Ja sam s predavanjima završio. Ostalo mi je samo da dam ispite i doviđenja.

Natrag