- Učlanjen(a)
- 09.07.2011
- Poruka
- 1.433
Što bre svi o meni pričate? Nemojte da vas Dum vidi! Ne bi podnela to... Jesam joj sin, al' kad su ljudi ostrašćeni, ništa im nije sveto.
Pa šta?! Mars ima dobro jutro/veče, Dum ima Klub. Vi imate master. Ovde sam ja!
Ti Nik, logično, braniš kolegu ministra. Posle kažu da nam vlada nije jedinstvena. Kako nije, ovde skaču u vatru jedan za drugog!A, zbog čega Belja? Meni se više sviđa da Long bude šerif nego Belja. A, bogami, ima i iskustvo (u bilo kom pogledu). :yea:
Ivanjuška je zadužena za nemaster temu. Ne zapostavljaju se stare, ali ne može da se živi od stare slave (Dum).Kakav je bre ovo način, otvaraju se nove spamerske teme, a stare se zapostavljaju?Moram malo da aktiviram one master-nemaster diskusije.![]()
![]()
A, inače, prvi utisak o temi je da se Belja opasno raspištoljio, samoproklamovao se za šerifa ovog "divljeg zapada" i ćaska sve u šesn'es'.![]()
Pa šta?! Mars ima dobro jutro/veče, Dum ima Klub. Vi imate master. Ovde sam ja!
Hvala, hvala, ja eto malo u prolazu, neću da remetim tok diskusije, samo vi nastavite.![]()
![]()
Neee. Ja sam samo scout, u potrazi za ''talentima''. A Long radi na prijemu po službenoj dužnosti.Joj, Tito, pa ti ne znas sve. Long i Belja "dezuraju" i cekaju "novajlije"... Mogu ti reci da je mrtva trka, "polomise" se "jadni"![]()
Sendi, ako neko nije kompetentan da priča o gubljenju i zbunjenosti, onda si to ti.Cuti, bolje Belja nego Long, on tek ume da se "pogubi"![]()

Tita?! Svašta! Ja, po bogu, smerno proganjam. Racionalno. Tito je već dokazan.Ma poceo covek da masi... Zamisli pocne nekoga da "juri" po forumu i omasi pa pocne, recimo, da "proganja" Tita
S Longom?! U snovima?! Jezik pregri'zo! Još mi i u snovima treba...Ruku na srce, u ovo vreme Belja je već poslovično uplovio u svet snova (gde sa Longom, u svečanom odelu, dočekuje nove forumaše).![]()
c) Ništa od navedenog. Ja ne mogu tako, kao vi, svake noći da sedim ovde. Ležem na vreme, ustajem na vreme. Učim škole... I tako!Биља је овде, а ти оде на спавање чим се попалише прва светла. Или си се уморио од прозивки или се спремаш за дочек Нове године![]()
Poslednja izmena: