TMF
Član
Učlanjen(a)
09.07.2011
Poruka
1.433
Kako vas dve lepo spamujete! Milina vas gledati! Ja vam i ne trebam.

Učlanjen(a)
20.06.2011
Poruka
27
Taman posla....nishta loshe,samo se zezamo
Наравно, а Беља ћути и ужива :bafghjd:

Kako vas dve lepo spamujete! Milina vas gledati! Ja vam i ne trebam.
Оооо, ко је то нама коначно дошао?! Овде се заратило а ти се правиш Тоша, као ниси одавде :acute:. Још нисам ни стекла позиције а већ сам се замерила женском роду. Изгледа да си ти стварно неки Казанова!!!

TMF
Član
Učlanjen(a)
09.07.2011
Poruka
1.433
Оооо, ко је то нама коначно дошао?! Овде се заратило а ти се правиш Тоша, као ниси одавде :acute:. Још нисам ни стекла позиције а већ сам се замерила женском роду. Изгледа да си ти стварно неки Казанова!!!
U redu je da poštuješ suparnicu, al' da je gledaš kao predstavnika celog ženskog roda?! To je Golden samo. A Sendi je naša (bila do sad, ne znam šta će dalje biti). I Mars (ako joj ne diraš Deliju).

Učlanjen(a)
20.06.2011
Poruka
27
U redu je da poštuješ suparnicu, al' da je gledaš kao predstavnika celog ženskog roda?! To je Golden samo. A Sendi je naša (bila do sad, ne znam šta će dalje biti). I Mars (ako joj ne diraš Deliju).
Чекај, стани, полако Бељо! Знам Golden (и није "само", баш је баш!), Sendi, ваљда је и моја? Mars и Deliju не знам... Може мало опуштено, да се укључим wacko2?!

TMF
Član
Učlanjen(a)
09.07.2011
Poruka
1.433
Чекај, стани, полако Бељо! Знам Golden (и није "само", баш је баш!), Sendi, ваљда је и моја? Mars и Deliju не знам... Може мало опуштено, да се укључим wacko2?!
To je ozbiljno. Tebi je Golden uterala strah u kosti! To nije dobro.

LEGEND
Učlanjen(a)
14.12.2009
Poruka
29.042

Ne znam ni ja, moram da pitam dragog nam scenaristu Tita ima li nekih novih promena :(

Natrag