- Učlanjen(a)
- 09.07.2011
- Poruka
- 1.433
Vidi, Long, tvoj fan se javio! (u temi Ko je vaš najdraži član staffa serbanforuma?)Long journey
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Vidi, Long, tvoj fan se javio! (u temi Ko je vaš najdraži član staffa serbanforuma?)Long journey
E videla sam i ostavih ti komentar.....Golden, otidi de na poslednji post u temi Kako zamisljate druge forumase?.
Kad ne znaš sama.
Znam. Meni ne moraš posebno da govoriš (kao što ja tebi moram). smile3E videla sam i ostavih ti komentar.....
Znam. Meni ne moraš posebno da govoriš (kao što ja tebi moram). smile3
I dalje ne znam šta da mislim o tebi... Nedorečena si mi!
Otom potom! Nego, trkni sad do teme Poklanjam...Haha....poshto si toliko bistar ti provali sam...:evil:
Ne znam ni ja, moram da pitam dragog nam scenaristu Tita ima li nekih novih promena
:haha:A pa nisam ja Siniša Pavić da radim paralelno na 156 serijskih projekata, na ovoj temi ti je glavni i odgovorni Belja (scenario, režija, produkcija, glavni glumac i šminker). stink. I ako smem da primetim, odlično se snalazi, zvezda je rođena (već vidim žiganje u predelu Dumkinog srca kad ovo bude čitala). :lol:
sad proshetaj ti do iste teme....Otom potom! Nego, trkni sad do teme Poklanjam...
Ha, baš je lako manipulisati novim članovima, mada je Rus bio specijalista... Delovao je kao čovek od poverenja i tako zavrtao mnoge.sad proshetaj ti do iste teme....
scenario, režija, produkcija, glavni glumac i šminker
:haha:
Žiganje? Biće u predinfarktnom stanju!
Eno šta mi je sve Tito pripisao:
scenario, režija, produkcija, glavni glumac i šminker