TMF
Član
Učlanjen(a)
09.07.2011
Poruka
1.433
Koristim ovu priliku za javnu hvalu: Sendi, čestitam! Treći dan postojanja teme, već preko 120 odgovora!
Dnevni prosek je skoro k'o Longov...

Član
Učlanjen(a)
02.07.2009
Poruka
2.908
Šminker....pa mislim da bi se tu najbolje snashao!!!!:D

stink.

Belja je dokazani profesionalac, možda nisi upućena kakve je sve glumačke bravure pravio, ali veruj mi na reč da je zasenio pojedine "zvezde". I sve opasne scene je radio sam, bez kaskadera. yes3 Ali neću mnogo da ga hvalim da se ne polakomi kao Dum. Nadam se da će učiti na njenim greškama. stink.

Koristim ovu priliku za javnu hvalu: Sendi, čestitam! Treći dan postojanja teme, već preko 120 odgovora!
Dnevni prosek je skoro k'o Longov...

Već si shvatio da je "majka" pogrešila kad je sve zasluge pripisivala sebi. :D

Dum
Član
Učlanjen(a)
24.02.2010
Poruka
2.775
Šta znači kad si poznat...Gde god kreneš, svi te pominju...Neverovatno, kakvu ''harizmu'' ima ta divna žena koju pominjete...(namerno neću reći ime, da je ne reklamiram ovde)...:stink.

Vidim da se ovde mnogo pominje škola..Odmah da vam kažem, ja školu nikako nisam gotivila. Meni je brat pisao domaći. Počela sam da učim, tek kad je on krenuo u suprotnu smenu od mene..To je bilo negde oko osmog razreda...:???:
Od tada su mi se knjige toliko smučile, da ni novine ne čitam...
E da....

Gledam samo domaće filmove, ove što moram da čitam, gledam samo ''slike''....:yes3
:lol:

Član
Učlanjen(a)
02.07.2009
Poruka
2.908
Šta znači kad si poznat...Gde god kreneš, svi te pominju...Neverovatno, kakvu ''harizmu'' ima ta divna žena koju pominjete...(namerno neću reći ime, da je ne reklamiram ovde)...:stink.

:lol:

Održavamo ti slavu "na aparatima", opet pogrešno tumačiš, Dum, to te i ranije koštalo. Nikada nećeš naučiti, nikada... :lol:

Edit: Ugledaj se na sina. :blum3:

Poslednja izmena:
TMF
Član
Učlanjen(a)
09.07.2011
Poruka
1.433
Održavamo ti slavu "na aparatima", opet pogrešno tumačiš, Dum, to te i ranije koštalo. Nikada nećeš naučiti, nikada... :lol:
Ne može ona objektivno da rasuđuje, zato što je ostrašćena. Bolje i veštačka nego nikakva slava. Zna se već šta joj je u glavi i koju pesmu vazda peva. A tu je i njen vaterlo:

MailBox-icon.png

Jel' dovoljno veliko, Dum?!

Long J, predlažem da te kazne, 20% od plate. Toliko novih članova stiže, a ti ne reaguješ.

Učlanjen(a)
20.06.2011
Poruka
27
Јутро :), нисам побегла, још мање сам уплашена. Само ми треба времена да се снађем. Неки родбински односи, ко је коме - шта? Па онда скок у друге теме :dtyste:! А има ли где политичких тема (мрзи ме да тражим), шта би тек ту било ?! Ми Срби смо ту најпоткованији, свако брани своје мишљење. Ако, тако и треба па макар и свим расположивим средствима :beach:.
'Ајде па касније :bafghjd:!

Natrag