Učlanjen(a)
20.06.2011
Poruka
27
'Oćeš porodično stablo?
Dum mi je majka, Delija otac, Mars tetka (Delijina sestra), Sendi maćeha (Delijina druga žena).
Ааааа, па тако кажи, сад ми је све јасноwacko2!
Е, па видиш да сам у праву: ШТА ТИ У ОВО ДОБА ТРАЖИШ ОВДЕ? Још мало па ће петли да запомажу! Лепо сам ја рекла: теорија завере:butgcher:!!!

TMF
Član
Učlanjen(a)
09.07.2011
Poruka
1.433
Е, па видиш да сам у праву: ШТА ТИ У ОВО ДОБА ТРАЖИШ ОВДЕ? Још мало па ће петли да запомажу! Лепо сам ја рекла: теорија завере:butgcher:!!!
Ja? Ja?! Šta ti tražiš ovde u ovo doba? Ja sam se kući vratio tek u pola 2, ta neću valjda odmah leći?!

Učlanjen(a)
20.06.2011
Poruka
27
Jel' ti se sviđa? Sedi, šta će raditi. Tj. sedeo je. Nemam ga više, nestao je.
Аха, баш је леп. Па што си га угурао у саксију? Није ни чудо што је збрисао, јадан мачкић supan2. И поред свег решпекта, мораћу да те пријавим!

TMF
Član
Učlanjen(a)
09.07.2011
Poruka
1.433
Vi mene napadate, a nije uopšte lako bitisati na forumu. Toliko stvari ima o kojima treba da brinem, da... da...

Učlanjen(a)
20.06.2011
Poruka
27
Бељо бре, да идемо на спавање, шта си се распиштољио, што рече Тито. И сутра је дан, нећеш ми побећи :assive:.

Učlanjen(a)
20.06.2011
Poruka
27
Vi mene napadate, a nije uopšte lako bitisati na forumu. Toliko stvari ima o kojima treba da brinem, da... da...
Ау, одма' ме разбуди! А о чему то бринеш? Треба ли ти помоћ? Шта си диг'о поглед у висине, као: "нико као ја"?! Дај, растерети се мало, пусти осмех на лице, види како си се смрк'о од бриге!

Natrag