Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Пази кад не могу да верујем. Лаку ноћ. :al:.Ušao sam u 21. sat, ali odgovor je NE. Idem sad, vidimo se kasnije.
Čačkate dok ja spavam,jel? Pa nisam to očekivala od vas.....no dobro ste se naćaskali dok mene nije bilo.....chekam vas kad se probudite!:evil:Ма очекивала сам да те мало друкне, а она ништа :bafghjd:.
Ја имам само две пекинезерке - мајку и ћерку.
Imam mačku koja se omacila pre par meseci, pa sad imam i tri mačeta!
Gajim patke, patuljaste kuniće i patuljaste kokoške, ali njih baš ne smatram ljubimcima.
Moj drug je lovac, voli da se igra sa puškom. Pošalji terijerku, lepo ćemo je dočekati.Moja terijerka voli da se igra sa svim životinjama,al posle njene igre samo ona preživi.....da vam je pošaljem malo u goste?:mrgreen:
Moja terijerka voli da se igra sa svim životinjama,al posle njene igre samo ona preživi.....da vam je pošaljem malo u goste?:mrgreen:
Није фер што идеш сада кад смо се тек захуктали :bafghjd:! Идем и ја...Hehe....nemam sad vremena da caskam sa vama....idem polako da se spremam za posao...
A vama zelim lep provod vecheras....
P.S. Ne ogovarajte me dok nisam tu
Radiš drugu 31. 12? Veselo!Hehe....nemam sad vremena da caskam sa vama....idem polako da se spremam za posao...
A vama zelim lep provod vecheras....
P.S. Ne ogovarajte me dok nisam tu