Član
Učlanjen(a)
30.11.2011
Poruka
1.872
Јутро :), нисам побегла, још мање сам уплашена. Само ми треба времена да се снађем. Неки родбински односи, ко је коме - шта? Па онда скок у друге теме :dtyste:! А има ли где политичких тема (мрзи ме да тражим), шта би тек ту било ?! Ми Срби смо ту најпоткованији, свако брани своје мишљење. Ако, тако и треба па макар и свим расположивим средствима :beach:.
'Ајде па касније :bafghjd:!
Baci se na pretragu tema,nacicesh sigurno neshto interesantno....

Učlanjen(a)
20.06.2011
Poruka
27
Nemojte da vas Dum vidi! Ne bi podnela to... Jesam joj sin, al' kad su ljudi ostrašćeni, ništa im nije sveto.
Golden, помагај. Изгледа да сам скапирала ко је коме мајка, тј, син, али ко је отац wacko2? Знам да је то у данашње време превазиђено, али чисто да знам, због ДНК и сл.? Мислим...никад се не зна... И мој ћале је био несташан својевремено...можда имам и ја неког брата или сестру овде?!

LEGEND
Učlanjen(a)
14.12.2009
Poruka
29.042
A pa nisam ja Siniša Pavić da radim paralelno na 156 serijskih projekata, na ovoj temi ti je glavni i odgovorni Belja (scenario, režija, produkcija, glavni glumac i šminker). stink. I ako smem da primetim, odlično se snalazi, zvezda je rođena (već vidim žiganje u predelu Dumkinog srca kad ovo bude čitala). :lol:

Jel on bese radio "Stizu dolari"? :lol:

Ha, na ovoj temi? Pa k'o da meni nisu sve teme slicne, necu valjda na svakoj da "jurim" ko je gde i sta... Nije 156 nego jedna i to pogresna, a za sve je kriva Monika Beluci :blum3:

Član
Učlanjen(a)
30.11.2011
Poruka
1.872
Golden, помагај. Изгледа да сам скапирала ко је коме мајка, тј, син, али ко је отац wacko2? !

Ma opushteno Biljo....uzivaj....ni ja ih ne poznajem josh ali sam chula dobre stvari o ekipi....to Belja pokushava da nas nove zaplashi.....;)

Član
Učlanjen(a)
30.11.2011
Poruka
1.872
А је л'тако wacko2?! Па да знаш да је успео у томе. Кад му видим ону бркату, намрштену фацу сва се најежим.
Pa shta mislish shto je stavio takvu sliku na avataru....ja ne verujem da je iz nekog drugog razloga;)

Učlanjen(a)
20.06.2011
Poruka
27
Shto ti sumnjiv?

Ма знаш већ, теорија завере и те ствари
20t4ih0.gif
...

TMF
Član
Učlanjen(a)
09.07.2011
Poruka
1.433
Golden, помагај. Изгледа да сам скапирала ко је коме мајка, тј, син, али ко је отац wacko2? Знам да је то у данашње време превазиђено, али чисто да знам, због ДНК и сл.? Мислим...никад се не зна... И мој ћале је био несташан својевремено...можда имам и ја неког брата или сестру овде?!
'Oćeš porodično stablo?
Dum mi je majka, Delija otac, Mars tetka (Delijina sestra), Sendi maćeha (Delijina druga žena).

Је л'ти знаш да је он мени сумњив, и то из више разлога :???:. Али нека га, за сада, нек' остане у том убеђењу!
Znao sam da dve žene ne smem da ostavim same! Evo, sad me obe sumnjiče (a do juče je jedna od druge prezala)!

Natrag