Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Neee. Ja sam samo scout, u potrazi za ''talentima''. A Long radi na prijemu po službenoj dužnosti.
Jel mi to "hvala" sto te "branim", a? Uostalom, odavno nista nisam omasilaSendi, ako neko nije kompetentan da priča o gubljenju i zbunjenosti, onda si to ti.
Metalurgija ima prosečno 5 studenata po godini... Na tehnologiji sam studijski program Biohemijsko inženjerstvo i biotehnologijaNa kom si odseku - Metalurgija ili Tehnologija? Ja sam na tehnološkom odseku.
Ti si moj omiljeni član staff-a i shodno tome imaš odgovarajući tretman. E sad, ne smem da te razmazim, da ti stalno udovaljam. Moram da te trgnem povremeno.Jel mi to "hvala" sto te "branim", a? Uostalom, odavno nista nisam omasila
Ko deli? On! Ja radim fine poslove, a on je zadužen za fizikalije.A, lepo ste se sinhronizovali... Ko deli "ulaznice"? :welcome:
Ko deli? On! Ja radim fine poslove, a on je zadužen za fizikalije.
Зар и ти Бељо?!!!!! Па шта је ово? Која бре органска хемија у ћаскању . Немој више да прочитам нешто слично, иначе :spam:A sad odoh da radim organsku hemiju.
Зар и ти Бељо?!!!!! Па шта је ово? Која бре органска хемија у ћаскању . Немој више да прочитам нешто слично, иначе :spam:
Зато, памет у главу...!!!!!
Koleginice, šta tu ima loše? Belja je pametan dečko, a bogami i vredan.
A, što se tiče spamanja teme, zar nije ovo podforum za spamovanje? Opustite se malo. Svako voli da izrazi svoje mišljenje.
Komsho mislim da je Belja upecao svog fana...:mrgreen: