Član
Učlanjen(a)
02.07.2009
Poruka
2.908
Joj, Tito, pa ti ne znas sve. Long i Belja "dezuraju" i cekaju "novajlije"... Mogu ti reci da je mrtva trka, "polomise" se "jadni" :rofl2:

Videlo se odmah da su kulturni momci kojima je džepno izdanje bon-tona uvek pri ruci. S početka se činilo da su različiti, al sada ispada da su prilično slični. Nepopravljivi džentlmeni. :D

Josh i mene juri po temama da se sirota ne izgubim.....da ne skrenem sa puta sluchajno:D

Opasan je mangup, i uporan, i ooodličan glumac, provereno. Ako te "ispikirao", nema mnogo nade za tebe. stink.

Ха, ха, ха... јесам нова али не дам на Бељу:yea:

Evo Golden, ove Biljine reči potvrđuju moju pređašnju tezu. stink.

LEGEND
Učlanjen(a)
14.12.2009
Poruka
29.042
A, zbog čega Belja? Meni se više sviđa da Long bude šerif nego Belja. A, bogami, ima i iskustvo (u bilo kom pogledu). :yea:

Ma poceo covek da masi... Zamisli pocne nekoga da "juri" po forumu i omasi pa pocne, recimo, da "proganja" Tita :blum3:

Videlo se odmah da su kulturni momci kojima je džepno izdanje bon-tona uvek pri ruci. S početka se činilo da su različiti, al sada ispada da su prilično slični. Nepopravljivi džentlmeni. :D

E, da mi je znati iz koje godine je to izdanje... Mada verujem da je kod njih prilicno ocuvano :D

Član
Učlanjen(a)
30.11.2011
Poruka
1.872
ja vas sada napushtam....odoh na spavanje!!!
Mozda ce Belja da se vrati kad vidi da sam off...:lol:
Laku noc svima!!!!

Član
Učlanjen(a)
02.07.2009
Poruka
2.908
al sad se neshto ucutao...:mrgreen:

Lista bon-ton da nađe odgovor. :mrgreen: Ruku na srce, u ovo vreme Belja je već poslovično uplovio u svet snova (gde sa Longom, u svečanom odelu, dočekuje nove forumaše). stink.

Ma poceo covek da masi... Zamisli pocne nekoga da "juri" po forumu i omasi pa pocne, recimo, da "proganja" Tita :blum3:

E, da mi je znati iz koje godine je to izdanje... Mada verujem da je kod njih prilicno ocuvano :D

Što baš mene, nek juri tebe. :blum3:

Ne bih rekao da je očuvano, video sam da su markerom podvlačili najvažnije. :D

Učlanjen(a)
20.06.2011
Poruka
27
'De je bre ova Bilja? Mars?
Биља је овде, а ти оде на спавање чим се попалише прва светла. Или си се уморио од прозивки или се спремаш за дочек Нове године
f0xnr6.gif

Natrag