- Učlanjen(a)
- 20.06.2011
- Poruka
- 27
Ха, ха, ха... јесам нова али не дам на Бељу:yea:A, inače, prvi utisak o temi je da se Belja opasno raspištoljio, samoproklamovao se za šerifa ovog "divljeg zapada" i ćaska sve u šesn'es'. stink.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Ха, ха, ха... јесам нова али не дам на Бељу:yea:A, inače, prvi utisak o temi je da se Belja opasno raspištoljio, samoproklamovao se za šerifa ovog "divljeg zapada" i ćaska sve u šesn'es'. stink.
Josh i mene juri po temama da se sirota ne izgubim.....da ne skrenem sa puta sluchajno
Cuti, bolje Belja nego Long, on tek ume da se "pogubi" :???:
Joj, Tito, pa ti ne znas sve. Long i Belja "dezuraju" i cekaju "novajlije"... Mogu ti reci da je mrtva trka, "polomise" se "jadni" :rofl2:
Josh i mene juri po temama da se sirota ne izgubim.....da ne skrenem sa puta sluchajno
Ха, ха, ха... јесам нова али не дам на Бељу:yea:
A, zbog čega Belja? Meni se više sviđa da Long bude šerif nego Belja. A, bogami, ima i iskustvo (u bilo kom pogledu). :yea:
Videlo se odmah da su kulturni momci kojima je džepno izdanje bon-tona uvek pri ruci. S početka se činilo da su različiti, al sada ispada da su prilično slični. Nepopravljivi džentlmeni.
al sad se neshto ucutao...:mrgreen:
Ma poceo covek da masi... Zamisli pocne nekoga da "juri" po forumu i omasi pa pocne, recimo, da "proganja" Tita :blum3:
E, da mi je znati iz koje godine je to izdanje... Mada verujem da je kod njih prilicno ocuvano
Lista bon-ton da nađe odgovor. :mrgreen:
Što baš mene, nek juri tebe. :blum3:
Ne bih rekao da je očuvano, video sam da su markerom podvlačili najvažnije.
Биља је овде, а ти оде на спавање чим се попалише прва светла. Или си се уморио од прозивки или се спремаш за дочек Нове године'De je bre ova Bilja? Mars?