Član
Učlanjen(a)
30.11.2011
Poruka
1.872
Shta je ubila sam ti volju...necesh vishe da peckash....
Trazish nekog da te spasi napasti?:bafghjd:

TMF
Član
Učlanjen(a)
09.07.2011
Poruka
1.433
Vidim, bojiš slova u novim temama istom bojom kao i ja... Znači, pratiš me.

Shta je ubila sam ti volju...necesh vishe da peckash....
Trazish nekog da te spasi napasti?:bafghjd:
Nisi položila za Klub! Mnogo si bre ozbiljna! Preporučiću te Jurivaki i ostalom ''ozbiljnom'' društvu (koje ne zalazi u ove šarlatanske krajeve). Eee Delija, Delija, 'de si... (nisam verovao da ću to ikad reći)
A sad mogu opet da se posvetim Longu... Ima li te, čoveče? Nemoj svoje prisustvo dokazivati samo lajkovima, napiši nešto!

Član
Učlanjen(a)
30.11.2011
Poruka
1.872
Vidim, bojiš slova u novim temama istom bojom kao i ja... Znači, pratiš me.

Nisi položila za Klub! Mnogo si bre ozbiljna! Preporučiću te Jurivaki i ostalom ''ozbiljnom'' društvu (koje ne zalazi u ove šarlatanske krajeve). Eee Delija, Delija, 'de si... (nisam verovao da ću to ikad reći)
A sad mogu opet da se posvetim Longu... Ima li te, čoveče? Nemoj svoje prisustvo dokazivati samo lajkovima, napiši nešto!

Bojim slova bojom koju volim.......
Nisam polozila.......zar nemash srca,rsplakacesh me:crayy:

Član
Učlanjen(a)
02.07.2009
Poruka
2.908
Kakav je bre ovo način, otvaraju se nove spamerske teme, a stare se zapostavljaju? :swoon: Moram malo da aktiviram one master-nemaster diskusije.:D

A, inače, prvi utisak o temi je da se Belja opasno raspištoljio, samoproklamovao se za šerifa ovog "divljeg zapada" i ćaska sve u šesn'es'. stink.

LEGEND
Učlanjen(a)
14.12.2009
Poruka
29.042
A, inače, prvi utisak o temi je da se Belja opasno raspištoljio, samoproklamovao se za šerifa ovog "divljeg zapada" i ćaska sve u šesn'es'. stink.

Joj, Tito, pa ti ne znas sve. Long i Belja "dezuraju" i cekaju "novajlije"... Mogu ti reci da je mrtva trka, "polomise" se "jadni" :rofl2:

Natrag