Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Nisi položila za Klub! Mnogo si bre ozbiljna! Preporučiću te Jurivaki i ostalom ''ozbiljnom'' društvu (koje ne zalazi u ove šarlatanske krajeve). Eee Delija, Delija, 'de si... (nisam verovao da ću to ikad reći)Shta je ubila sam ti volju...necesh vishe da peckash....
Trazish nekog da te spasi napasti?:bafghjd:
Vidim, bojiš slova u novim temama istom bojom kao i ja... Znači, pratiš me.
Nisi položila za Klub! Mnogo si bre ozbiljna! Preporučiću te Jurivaki i ostalom ''ozbiljnom'' društvu (koje ne zalazi u ove šarlatanske krajeve). Eee Delija, Delija, 'de si... (nisam verovao da ću to ikad reći)
A sad mogu opet da se posvetim Longu... Ima li te, čoveče? Nemoj svoje prisustvo dokazivati samo lajkovima, napiši nešto!
A, inače, prvi utisak o temi je da se Belja opasno raspištoljio, samoproklamovao se za šerifa ovog "divljeg zapada" i ćaska sve u šesn'es'. stink.
Dorodoshao na divlji zapad!!!!!!!!
A, inače, prvi utisak o temi je da se Belja opasno raspištoljio, samoproklamovao se za šerifa ovog "divljeg zapada" i ćaska sve u šesn'es'. stink.
Neka ostani ja i onako idem.....treba Belja sa nekim da caska,nece valjda sam sa sobomHvala, hvala, ja eto malo u prolazu, neću da remetim tok diskusije, samo vi nastavite. yes3 stink.
Joj, Tito, pa ti ne znas sve. Long i Belja "dezuraju" i cekaju "novajlije"... Mogu ti reci da je mrtva trka, "polomise" se "jadni" :rofl2: