- Učlanjen(a)
- 09.07.2011
- Poruka
- 1.433
Toxic - Pančevo?Kome ti aj zdravo.....jel vidish iz kog sam grada...ocesh da ti poshaljem malo nasheg dima pa vezbaj da dishesh na shkrge :mrgreen:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Toxic - Pančevo?Kome ti aj zdravo.....jel vidish iz kog sam grada...ocesh da ti poshaljem malo nasheg dima pa vezbaj da dishesh na shkrge :mrgreen:
Toxic - Pančevo?
Znam... Moji omiljeni su: :-| smile3 .
Da, al' ovaj je prva asocijacija. E da je samo jedan...Greshka.....postoji josh jedan
Ja misio maximalno jedan,...Auu gledaj ovo sad:grin: :lol: ;-) :buba:
Kad smo vec kod smajlija,evo ti Belja jedan poklon:?:
:lol:
'Oće to kod vas... Mislim, nikotin je čudo. :blum3:hm...imam kratak fitilj pa se obichno iznerviram
Nooo.....sem shto je po tome poznat ima josh neshto po chemu je jakoooo prepoznatljiv ovaj kraj.....po babama koje se bave crnom magijom.....Da, al' ovaj je prva asocijacija. E da je samo jedan...
Toxic - BG?
haha opet ti da dodash neki komentar na moj post:aikido:'Oće to kod vas... Mislim, nikotin je čudo. :blum3:
Nooo.....sem shto je po tome poznat ima josh neshto po chemu je jakoooo prepoznatljiv ovaj kraj.....po babama koje se bave crnom magijom.....
Pesme su tužnije što si južnije... Da nije na slovo M?:???: