- Učlanjen(a)
- 09.07.2011
- Poruka
- 1.433
Ne pratiš na času! Rekoh već da se diže prevelika prašina oko toga i da su mi ukućani rekli da moram da idem negda za doček. Aaaa!Си напоран кад попијеш или шта :???:?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Ne pratiš na času! Rekoh već da se diže prevelika prašina oko toga i da su mi ukućani rekli da moram da idem negda za doček. Aaaa!Си напоран кад попијеш или шта :???:?
Па где ћеш, јадан не био wacko2Си напоран кад попијеш или шта :???:?
А ти немаш где? Ма 'ајде молим те. Сигурно се отимају за твоје друштво - треба им неко да их забавља ( хтела сам да кажем нешто друго, али још се добро не познајемо ).Ne pratiš na času! Rekoh već da se diže prevelika prašina oko toga i da su mi ukućani rekli da moram da idem negda za doček. Aaaa!
Ko se ne poznaje? 'Ajde beži! A sad, napiši svoju izvornu misao.А ти немаш где? Ма 'ајде молим те. Сигурно се отимају за твоје друштво - треба им неко да их забавља ( хтела сам да кажем нешто друго, али још се добро не познајемо ).
Наћи ћу одговарајућег смајлића, али мало касније. Сад вас напуштам...:al:Ko se ne poznaje? 'Ajde beži! A sad, napiši svoju izvornu misao.
Death, vidiš li ti ovo? Otprilike u isto vreme smo dobili dva člana! I to ne bilo kakva dva, već takve da su spremni da lupaju, da pišu koje šta! Moraš priznati da smo bili deficitarni na tom polju: Rus se penzionisao, Delija odsustvuje nedeljama i mesecima...
(jedan od mojih omiljenih smajlija, bravo!) Spamerska brigada. Ako nećeš da lupaš, aj zdravo. yes3Ko bre lupa?
(jedan od mojih omiljenih smajlija, bravo!) Društvo na spamu. Ako nećeš da lupaš, aj zdravo. yes3
Znam... Moji omiljeni su: :-| smile3 .Meni je drazi ovaj :angfdl:
(jedan od mojih omiljenih smajlija, bravo!) Spamerska brigada. Ako nećeš da lupaš, aj zdravo. yes3