- Učlanjen(a)
- 09.07.2011
- Poruka
- 1.433
Ne pratiš na času! Rekoh već da se diže prevelika prašina oko toga i da su mi ukućani rekli da moram da idem negda za doček. Aaaa!Си напоран кад попијеш или шта :???:?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Ne pratiš na času! Rekoh već da se diže prevelika prašina oko toga i da su mi ukućani rekli da moram da idem negda za doček. Aaaa!Си напоран кад попијеш или шта :???:?
Па где ћеш, јадан не био wacko2Си напоран кад попијеш или шта :???:?
А ти немаш где? Ма 'ајде молим те. Сигурно се отимају за твоје друштво - треба им неко да их забавља ( хтела сам да кажем нешто друго, али још се добро не познајемоNe pratiš na času! Rekoh već da se diže prevelika prašina oko toga i da su mi ukućani rekli da moram da idem negda za doček. Aaaa!
Ko se ne poznaje? 'Ajde beži! A sad, napiši svoju izvornu misao.А ти немаш где? Ма 'ајде молим те. Сигурно се отимају за твоје друштво - треба им неко да их забавља ( хтела сам да кажем нешто друго, али још се добро не познајемо).
Наћи ћу одговарајућег смајлића, али мало касније. Сад вас напуштам...:al:Ko se ne poznaje? 'Ajde beži! A sad, napiši svoju izvornu misao.
Death, vidiš li ti ovo? Otprilike u isto vreme smo dobili dva člana! I to ne bilo kakva dva, već takve da su spremni da lupaju, da pišu koje šta! Moraš priznati da smo bili deficitarni na tom polju: Rus se penzionisao, Delija odsustvuje nedeljama i mesecima...
(jedan od mojih omiljenih smajlija, bravo!) Spamerska brigada. Ako nećeš da lupaš, aj zdravo. yes3Ko bre lupa?![]()
(jedan od mojih omiljenih smajlija, bravo!) Društvo na spamu. Ako nećeš da lupaš, aj zdravo. yes3
Znam... Moji omiljeni su:Meni je drazi ovaj :angfdl:
(jedan od mojih omiljenih smajlija, bravo!) Spamerska brigada. Ako nećeš da lupaš, aj zdravo. yes3