Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Neee. Ja sam samo scout, u potrazi za ''talentima''. A Long radi na prijemu po službenoj dužnosti.
Jel mi to "hvala" sto te "branim", a? Uostalom, odavno nista nisam omasilaSendi, ako neko nije kompetentan da priča o gubljenju i zbunjenosti, onda si to ti.![]()
Metalurgija ima prosečno 5 studenata po godini... Na tehnologiji sam studijski program Biohemijsko inženjerstvo i biotehnologijaNa kom si odseku - Metalurgija ili Tehnologija? Ja sam na tehnološkom odseku.
Ti si moj omiljeni član staff-a i shodno tome imaš odgovarajući tretman. E sad, ne smem da te razmazim, da ti stalno udovaljam. Moram da te trgnem povremeno.Jel mi to "hvala" sto te "branim", a? Uostalom, odavno nista nisam omasila![]()
Ko deli? On! Ja radim fine poslove, a on je zadužen za fizikalije.A, lepo ste se sinhronizovali... Ko deli "ulaznice"? :welcome:
Ko deli? On! Ja radim fine poslove, a on je zadužen za fizikalije.
Зар и ти Бељо?!!!!! Па шта је ово? Која бре органска хемија у ћаскањуA sad odoh da radim organsku hemiju.
Зар и ти Бељо?!!!!! Па шта је ово? Која бре органска хемија у ћаскању. Немој више да прочитам нешто слично, иначе :spam:
Зато, памет у главу...!!!!!
Koleginice, šta tu ima loše? Belja je pametan dečko, a bogami i vredan.
A, što se tiče spamanja teme, zar nije ovo podforum za spamovanje? Opustite se malo. Svako voli da izrazi svoje mišljenje.![]()
Komsho mislim da je Belja upecao svog fana...:mrgreen: