Anketa:Parada Ponosa, za ili protiv

Učlanjen(a)
29.04.2009
Poruka
3.068
Pa nemaju prava da izraze svoja manjinska prava kroz njihove manifestacije a da pri tom ne budu prebijeni .
A odlaziti sad u istoriju i tamo tražiti uzore je potpuno apsurdno. Nikada do tog dekadentnog zapada crnci nisu imali prava da zajedno sa belcima idu u školu, zajednički prevoz , iste bolnice itd.

Iskreno da ti kazem savrseno me ne interesuje ko sta radi u svojj spavacoj sobi, da li ima majmunski sex sa lustera,ormana briga me, jednostavno neka ostavi to u spavacoj sobi.

A koja su ti manjinska prava i sta im je to ugrozeno?

Nemaju prava da rade sto i u San Francisku tokom parade, objasni mi molim te.

Objasni mi molim te tj. prosvetli me.

Always a lady
MODERATOR
Učlanjen(a)
25.08.2009
Poruka
39.016
Do sada sam ćutala, ali vidim da će ova tema završiti isto kao što je završila i prva o "homoseksualizmu". Izvređaćete se, i tema će biti zaključana i zaboravljena.

Ne podržavam paradu. Neka rade šta hoće, ali iza zatvorenih vrata.
Ne bih da širim priču, jer prošli put sve mi žene ispadosmo "ovčice". Jeste, Rollmilane, sećam se toga.
Ista se priča ponavlja. Rollmilan i Sendi podržavaju, svi ostali su mahom protiv, svađa počinje polako da pomalja svoje ružno lice... treba li nam sve ovo, pitam vas?

Član
Učlanjen(a)
19.08.2009
Poruka
981
Iskreno da ti kazem savrseno me ne interesuje ko sta radi u svojj spavacoj sobi, da li ima majmunski sex sa lustera,ormana briga me, jednostavno neka ostavi to u spavacoj sobi.

A koja su ti manjinska prava i sta im je to ugrozeno?

Nemaju prava da rade sto i u San Francisku tokom parade, objasni mi molim te.

Objasni mi molim te tj. prosvetli me.

Prvo, nemaju prava na običnu šetnju a da ih ne isprebijaju. I ti i ja znamo da ovdašnja parada neće biti kao u San Francisku i da te priče služe za plašenje male dece. Bila je parada u Zagrebu pa se niko nije skidao i seksualno opštio , samo su prošetali. Za takvu se ja paradu zalažem a ne za one kao u San Francisku.
Sledeće , zabranjeno im je ozakonjenje brakova iako oni žive u njima i tu je reč o borbi za njihova prava za koje ne sporim da imaju pravo.
Drugo, ne radi se tu samo o ljudskim pravima već o smanjenju socijalne distance između većinske i homoseksualne populacije, oni smatraju da bi te parade privukle neke nehomoseksualce koji bi uvideli da to nisu monstrumi već obični ljudi. Iako imaju pravo na takvo mišljenje, po meni se tu varaju jer parada izaziva veliki otpor i revolt većine .

Poslednja izmena:

Byk

Član
Učlanjen(a)
04.02.2010
Poruka
2.355
Prvo, nemaju prava na običnu šetnju a da ih ne isprebijaju. I ti i ja znamo da ovdašnja parada neće biti kao u San Francisku i da te priče služe za plašenje male dece. Bila je parada u Zagrebu pa se niko nije skidao i seksualno opštio , samo su prošetali. Za takvu se ja paradu zalažem a ne za one kao u San Francisku.
Sledeće , zabranjeno im je ozakonjenje brakova iako oni žive u njima i tu je reč o borbi za njihova prava za koje ne sporim da imaju pravo.
Drugo, ne radi se tu samo o ljudskim pravima već o smanjenju socijalne distance između većinske i homoseksualne populacije, oni smatraju da bi te parade privukle neke nehomoseksualce koji bi uvideli da to nisu monstrumi već obični ljudi. Iako imaju pravo na takvo mišljenje, po meni se tu varaju jer parada izaziva velikiotpor i revolt većine .

Nije to baš obična šetnja,rollmilane... Nemoj tako. Ako hoće peder bal - neka idu u Zagreb ili San Francisko. A,ako im se danas dozvoli "šetnja" - dogodine će biti pederski EXIT!:fool:
Nisu oni monstrumi! Oni su bolesnici!
Dakle,mislim da će se većina protivnika pederske "šetnje" složiti sa mnom :
Baš me briga šta rade kod kuće u 4 zida! Na ulici - neće moći ni ta "šetnja"!

Učlanjen(a)
10.06.2010
Poruka
2.013
nisam ni za ni protiv sasvim svejedno meni....ako mi se ne svidja ja lijepo okrenem glavu i to je to,a ne ubijam ljude batinama...iskreno zabole mene sta oni rade:roll:a sto se tice toga sta ce cija djeca da gledaju mislim da te stvari nemaju veze sa odgojem i sa time sta im roditelji o tome govore,svejedno ce se kad-tad "upoznati" s tim...:???:
ja licno bih volila da ih ne gledam ali ponavljam ne bi ih tukla da ih vidim...:dntknw:(valjda zato sto sam slabija:blum3:)
moj stav-svejedno mi je:dance2::dance2::dance2:

LEGEND
Učlanjen(a)
14.12.2009
Poruka
29.042
Do sada sam ćutala, ali vidim da će ova tema završiti isto kao što je završila i prva o "homoseksualizmu". Izvređaćete se, i tema će biti zaključana i zaboravljena.

Ne podržavam paradu. Neka rade šta hoće, ali iza zatvorenih vrata.
Ne bih da širim priču, jer prošli put sve mi žene ispadosmo "ovčice". Jeste, Rollmilane, sećam se toga.
Ista se priča ponavlja. Rollmilan i Sendi podržavaju, svi ostali su mahom protiv, svađa počinje polako da pomalja svoje ružno lice... treba li nam sve ovo, pitam vas?

Dakle,ako su svi ostali protiv,a nekolicina za (nije bitno o cemu je rec) tu temu treba po hitnom postupku zakljucati?
Svadje se pomaljaju i na drugim temama,daleko osetljivijim,ali se iste ne zakljucavaju tako brzim postupkom.Toliko.

Always a lady
MODERATOR
Učlanjen(a)
25.08.2009
Poruka
39.016
Dakle,ako su svi ostali protiv,a nekolicina za (nije bitno o cemu je rec) tu temu treba po hitnom postupku zakljucati?
Svadje se pomaljaju i na drugim temama,daleko osetljivijim,ali se iste ne zakljucavaju tako brzim postupkom.Toliko.

Ko je zaključao?
Ja samo kažem da će po svoj prilici proći isto. Ja je ni prošli put nisam zaključala, ima ovde i drugih koji o tome odlučuju.
Pročitaj šta sam rekla, ne padaj u vatru bez potrebe, molim te.

Član
Učlanjen(a)
19.08.2009
Poruka
981
Nije to baš obična šetnja,rollmilane... Nemoj tako. Ako hoće peder bal - neka idu u Zagreb ili San Francisko. A,ako im se danas dozvoli "šetnja" - dogodine će biti pederski EXIT!:fool:
Nisu oni monstrumi! Oni su bolesnici!
Dakle,mislim da će se većina protivnika pederske "šetnje" složiti sa mnom :
Baš me briga šta rade kod kuće u 4 zida! Na ulici - neće moći ni ta "šetnja"!
Znači najveći strah je od golotinje. Pa što onda ne zabranimo okupljanja na kupalištima pa i tamo ima golotinja i lascivnih scena. Pa onda koncerti i sam EXIT.
Drugo, nekako mi se čini da nisi skroz iskren u stavovima . Kažeš nisu monstrumi i "Baš me briga šta rade kod kuće u 4 zida!" znači nemaš ništa protiv njih da to rade intimno a onda da te citiram
"Pa,šta je sledeće nakon pedera? Pedofili? Nekrofili? Pre neki dan je bolesnik (ne znam kako da ga drugačije nazovem) silovao i zadavio devojčicu od 8 godina! Hoće li i takvi tražiti nekakva prava sutra??? Bože,spasi nas..." znači onda ih porediš sa inkriminisanim delima i na kraju sa zaista monstrumom koji je ubio devojčicu Pa te pitam kako možeš porediti homoseksualce sa jednim monstrumom ako misliš da oni nisu monstrumi. Osim toga ako prihvataš homoseksualni odnos u vlastitim kućama ( između četiri zida kako kažeš ) kako možeš to da porediš sa stvarima koje nisu dozvoljene i koje su neprihvatljive i između četiri zida (pedofilija, nekrofilija,zofilija )?

Poslednja izmena:
LEGEND
Učlanjen(a)
14.12.2009
Poruka
29.042
Ko je zaključao?
Ja samo kažem da će po svoj prilici proći isto. Ja je ni prošli put nisam zaključala, ima ovde i drugih koji o tome odlučuju.
Pročitaj šta sam rekla, ne padaj u vatru bez potrebe, molim te.

Ne padam u vatru,normalno kuckam i pitam.Nisam rekla da si ti zakljucala ali kao moderatoru,jednostavno sam uputila isto tako jednostavno pitanje.

Always a lady
MODERATOR
Učlanjen(a)
25.08.2009
Poruka
39.016
Ne padam u vatru,normalno kuckam i pitam.Nisam rekla da si ti zakljucala ali kao moderatoru,jednostavno sam uputila isto tako jednostavno pitanje.

Ne, ne treba je zaključati ako većina misli jedno a nekolicina drugo, ali ako počnete da se svađate, vređate, i ako pojedini počnu da postavljaju svašta kao prošli put, tako će se desiti. O tome pričam. A već vidim da se "istorija ponavlja".
Ja se više neću mešati, radite šta hoćete, ali se nemojte začuditi ako ponovo dođe do istog.
Sve je već toliko slično, da uopšte ne sumnjam da će se ponoviti.

Natrag