Član
- Učlanjen(a)
- 04.02.2010
- Poruka
- 2.355
Znači najveći strah je od golotinje. Pa što onda ne zabranimo okupljanja na kupalištima pa i tamo ima golotinja i lascivnih scena. Pa onda koncerti i sam EXIT.
Drugo, nekako mi se čini da nisi skroz iskren u stavovima . Kažeš nisu monstrumi i "Baš me briga šta rade kod kuće u 4 zida!" znači nemaš ništa protiv njih da to rade intimno a onda da te citiram
"Pa,šta je sledeće nakon pedera? Pedofili? Nekrofili? Pre neki dan je bolesnik (ne znam kako da ga drugačije nazovem) silovao i zadavio devojčicu od 8 godina! Hoće li i takvi tražiti nekakva prava sutra??? Bože,spasi nas..." znači onda ih porediš sa inkriminisanim delima i na kraju sa zaista monstrumom koji je ubio devojčicu Pa te pitam kako možeš porediti homoseksualce sa jednim monstrumom ako misliš da oni nisu monstrumi. Osim toga ako prihvataš homoseksualni odnos u vlastitim kućama ( između četiri zida kako kažeš ) kako možeš to da porediš sa stvarima koje nisu dozvoljene i koje su neprihvatljive i između četiri zida (pedofilija, nekrofilija,zofilija )?
E i ti ga sad razloži... Ajd' idem redom:
Nije "najveći strah od golotinje" nego od onoga šta oni sa time predstavljaju! Predstavljaju ljudski otpad! Dakle,bolesnici (u smislu pederluka)!
Kad sam rekao da me je baš briga šta rade u 4 zida mislio sam na pedere! Dakle,mislio sam na dve odrasle osobe koje svojevoljno rade to što rade,a ne na one koji svoje seksualne nagone upražnjavaju sa nemoćnijima od sebe!
Ne nameravam da vredjam,ali imam pitanje: da nisi ti peder,možda?