Anketa:Parada Ponosa, za ili protiv

Byk

Član
Učlanjen(a)
04.02.2010
Poruka
2.355
Znači najveći strah je od golotinje. Pa što onda ne zabranimo okupljanja na kupalištima pa i tamo ima golotinja i lascivnih scena. Pa onda koncerti i sam EXIT.
Drugo, nekako mi se čini da nisi skroz iskren u stavovima . Kažeš nisu monstrumi i "Baš me briga šta rade kod kuće u 4 zida!" znači nemaš ništa protiv njih da to rade intimno a onda da te citiram
"Pa,šta je sledeće nakon pedera? Pedofili? Nekrofili? Pre neki dan je bolesnik (ne znam kako da ga drugačije nazovem) silovao i zadavio devojčicu od 8 godina! Hoće li i takvi tražiti nekakva prava sutra??? Bože,spasi nas..." znači onda ih porediš sa inkriminisanim delima i na kraju sa zaista monstrumom koji je ubio devojčicu Pa te pitam kako možeš porediti homoseksualce sa jednim monstrumom ako misliš da oni nisu monstrumi. Osim toga ako prihvataš homoseksualni odnos u vlastitim kućama ( između četiri zida kako kažeš ) kako možeš to da porediš sa stvarima koje nisu dozvoljene i koje su neprihvatljive i između četiri zida (pedofilija, nekrofilija,zofilija )?

E i ti ga sad razloži... Ajd' idem redom:
Nije "najveći strah od golotinje" nego od onoga šta oni sa time predstavljaju! Predstavljaju ljudski otpad! Dakle,bolesnici (u smislu pederluka)!
Kad sam rekao da me je baš briga šta rade u 4 zida mislio sam na pedere! Dakle,mislio sam na dve odrasle osobe koje svojevoljno rade to što rade,a ne na one koji svoje seksualne nagone upražnjavaju sa nemoćnijima od sebe!

Ne nameravam da vredjam,ali imam pitanje: da nisi ti peder,možda?

Član
Učlanjen(a)
19.08.2009
Poruka
981
E to zadnje pitanje je nešto što sam očekivao, to je ona logika čim on brani toliko pedere mora da je i on a ako nije onda mora da mu plaćaju. Niko ne radi za džaba. Prvo nisam peder imam ženu, nisam nikada poznavo ni jednog deklarisanog pedera ili nekog za koga znam da je peder . Poznavao sam kroz školovanje jednog feminiziranog školskog druga koga smo svi zezali, nemam pojma da li je kasnije postao peder. I na kraju niko me ne plaća da branim homose , bar da me plaćaju.
Na kraju odgovorio si mi na pitanja koja sam postavio - znači homosi za tebe predstavljaju ljudski odpad. Dobro ako ništa drugo odgovor je bar iskren (za razliku od drugih) a to cenim.

Byk

Član
Učlanjen(a)
04.02.2010
Poruka
2.355
Kad bi jedini i samo oni bili takvi kakvim si ih okarakterisao (mada ne delim misljenje da su otpad zato sto su drugaciji od nas),prva bih bila za to da se svi homoseksualci stave na lomacu...

Hoćeš li ti da "zaratimo" ja i ti,ha??? :lol::lol::lol:

Sendi,to je moje mišljenje i ništa me neće ubediti da mislim suprotno! Jesu drugačiji od nas i neka budu... Pa,od nas sa Balkana se razlikuju Kinezi (mada poredjenje neke nacije i ove bolesti nije u redu) kojih ima ovde buljuk,pa nisam do sada čuo za "Paradu Kineza"!

E to zadnje pitanje je nešto što sam očekivao, to je ona logika čim on brani toliko pedere mora da je i on a ako nije onda mora da mu plaćaju. Niko ne radi za džaba. Prvo nisam peder imam ženu, nisam nikada poznavo ni jednog deklarisanog pedera ili nekog za koga znam da je peder . Poznavao sam kroz školovanje jednog feminiziranog školskog druga koga smo svi zezali, nemam pojma da li je kasnije postao peder. I na kraju niko me ne plaća da branim homose , bar da me plaćaju.
Na kraju odgovorio si mi na pitanja koja sam postavio - znači homosi za tebe predstavljaju ljudski odpad. Dobro ako ništa drugo odgovor je bar iskren (za razliku od drugih) a to cenim.
hahaha... Ne vodim se ja tom logikom! Pitao sam onako... Zanimalo me je.

Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
25.10.2009
Poruka
3.279
iskreno zabole mene sta oni rade:roll:a sto se tice toga sta ce cija djeca da gledaju mislim da te stvari nemaju veze sa odgojem i sa time sta im roditelji o tome govore,svejedno ce se kad-tad "upoznati" s tim...:???:
Pa ima mnogo groznih stvari koje deca u određenom uzrastu ne treba da vide, pa onda po tvom rezonu, zašto da odmah ne vidi sve? wacko2 I šta bi ti svom detetu objasnila kad bi videla brkate majmune kako se ljube? Da si ti "slučajno" upoznala njegovog tatu? Ma daj...

LEGEND
Učlanjen(a)
14.12.2009
Poruka
29.042

Sendi,to je moje mišljenje i ništa me neće ubediti da mislim suprotno! Jesu drugačiji od nas i neka budu... Pa,od nas sa Balkana se razlikuju Kinezi (mada poredjenje neke nacije i ove bolesti nije u redu) kojih ima ovde buljuk,pa nisam do sada čuo za "Paradu Kineza"!

Ti i ja da zaratimo?! :acute:
Takodje isto sam rekla svoje misljenje (bez namere da bilo koga ubedjujem,toliko luda ni zaludna nisam) :)

Učlanjen(a)
10.06.2010
Poruka
2.013
Pa ima mnogo groznih stvari koje deca u određenom uzrastu ne treba da vide, pa onda po tvom rezonu, zašto da odmah ne vidi sve? wacko2 I šta bi ti svom detetu objasnila kad bi videla brkate majmune kako se ljube? Da si ti "slučajno" upoznala njegovog tatu? Ma daj...

pa ima mnogo groznih stvari koje djeca vide u odredjenom uzrastu i dozive...ja nijednom nisam rekla da treba odmah da vide...i mnogo gore se stvari desavaju bas toj djeci pa niko ne prebija ljude zbog toga i ne naziva ih bolesnicima...
ne podrzavam paradu ali parola je ne diraj me ne diram te...:dntknw:
ne razumijem ovo "ja slucajno upoznala njegovog tatu":dntknw::vorred::???:

Član
Učlanjen(a)
19.08.2009
Poruka
981

Samo još jedna stvar. Ako je homoseksualizam bolest kao što kažeš, kako onda nemaš ništa protiv njihovog odnosa između četiri zida, ako je bolest pa onda tu bolest treba lečiti, davati im lekove ili elektrošokove,a ne podržavati ih u sodomizmu . Vuče ,Vuče sumljiv si mi :acute:

Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
25.10.2009
Poruka
3.279
pa ima mnogo groznih stvari koje djeca vide u odredjenom uzrastu i dozive...ja nijednom nisam rekla da treba odmah da vide...i mnogo gore se stvari desavaju bas toj djeci pa niko ne prebija ljude zbog toga i ne naziva ih bolesnicima...
ne podrzavam paradu ali parola je ne diraj me ne diram te...:dntknw:
ne razumijem ovo "ja slucajno upoznala njegovog tatu":dntknw::vorred::???:
...I ostavljaju neke posledice na njih, ili barem nedoumice i konfuzije koje ona ne mogu shvatiti...
"ja slucajno upoznala njegovog tatu"-ne razumeš? Objasni detetu kako to-ti nisi brka, a tata jeste, a ovde na ulici brka ljubi brku, pa ko tu greši? Ti, njegov tata, ili ona dva bolesnika...

Učlanjen(a)
29.04.2009
Poruka
3.068
Stvarno mi ne smeta njihova seksualna orijentacija. Ali mi smeta forsiranje parade kad i sami znaju da je opasno.

Muka mi je od nasilja po svakom pitanju. Zbog cega da padaju nevine zrtve, zbog kakvih i cijih ciljeva ? Da li ce iko vama sutra reci hvala zbog toga?

Jednostavno treba prihvatiti cinjenicu da Srbija nije ciljna grupa takvih parada.

Ja kako znam neki ljude zive zajedno i po 50 godina a da nisu podpisali taj papir koji ce ovekoveciti njihovu zajednicu zakonski. Sacekajte neka bolja vremena ili neko bolje sutra.

Natrag