Naravno da je to pravo o kojem govoriš garantovano ustavom. Pitanje je kako se jedno takvo nakaradno pravo suprotno i Bogu i prirodi (kako ti je draže) uopšte i moglo podvesti pod klauzulu prava na okupljanje i slobodno djelovanje.
Moglo je, navodno blistavim saznanjima i napretkom psihologije kao nauke u kojem je jedno stanje do tada označavano kao poremećaj i bolest najednom proglašeno "orijentacijom" i kroz fabrikovane naučne radove i tendecioznom promocijom putem medija steklo pravo građanstva.
Da imaš malo širi ugao gledanja na pojavnosti razvoja ljudskog roda i društvenog uređenja i organizovanja znao bi da su i socijalistička kao i ideja komunizma proizvodi te iste dekadentne zapadne civilizacije.
Naravno da se propast civilizavije ne dešava u par dana pa čak ni godina. Zadnjoj civilizaciji prije ove, Rimskoj je trebalo nekoliko vijekova da nestane i uruši se sama u sebe. Alarik samo zadaje "coup de grace" (udarac samilosti) iznutra teško bolesnom Rimu.
Tvoja opaska "a šta ćemo mi do tad ?" oslikava životni moto većine koja svoje spoznaje o svijetu i dešavanjima u njemu crpi i formira iz sredstava javnog informisanja i holivudske produkcije. Taj moto glasi: "Poslije mene potop."
Komentar "kada se bude postavila tema o usvajanju dece od strane homoseksualaca onda ću raspravljati o tome" govori o parcijalnom sagledavanju problematike i nemogućnosti da se materija i problem sagledaju kao zaokružena i smislena cjelina što je uslov za donošenje valjanog zaključka i suverenog mišljenja o bilo kojoj pojavi ili stvari.
Prvo govoriš o naučnim radovima koje ne poznaješ a veoma su komplikovani i trajali su nekoliko decenija od 1950 do 197 i neke. A još ranije se napustio koncept o tome da je homoseksualizam bolest . Postojala je nejasna definicija o seksualnoj izopačenosti.
Drugo, kako to da ti znaš šta da je protivprirodno a pogotovo da je protiv boga - da ti on možda nije rekao.
Treće, znači ti celokupnu zapadnu civilizaciju svrstavaš u dekadentnu ( ili samo jedan njen deo ne svrstavaš - srednji vek) a ne znam koja ti onda civilizacija nije dekadentna ?
A ovo sagledavanje vremena kroz milenijume je totalna budalaština . Ti se postavljaš kao neko ko je izvan vremena ili u najmanju ruku kao vizionar, prorok, ličiš na one srednjovekovne lude što su plašile ljude potopom jer su zli i dekadentni a bog to neće da trpi, gledaš stvari megalomanski nekoliko vekova u napred i još kritikuješ ljude koji racionalno sagledavaju sadašnjost i blisku budućnost.
Što se tiče usvajanja dece od strane homosa , želeo sam samo da skrenem pažnju da to nije tema a ako želiš o tome da raspravljaš nemam ništa protiv.
Nemam neki čvrst stav po tom pitanju, imam argumente i za i protiv, no tu bi stvari prepustio psiholozima i psihijatrima. A što se tiče brakova stvarno nemam ništa protiv njihovog ozakonjavanja, pa oni faktički postoje potrebno je to samo formalizovati.
Nisam razumeo ovo o porodicnim ljudima-pa to nikom nije smetalo-zar je to trebalo nekom da smeta?Zar smo dotle dogurali da nam porodicni ljudi smetaju?Ne plasim se ja za svoje unuke,da nismo na zdravim temeljima ne bi ih ni bilo,mene zbunjuje sta im reci:to su neki fini ljudi?To su ljudi kao mi-nisu.Neka neko pametniji smisli odgovore,ja nisam u stanju.Toliko od mene,ne bih vise trosio vreme ni svoje ni vase.
Kada sam govorio o povorci porodičnih ljudi, pomenuo sam kao primer potpune beznačajnosti celog događaja a takav bi događaj bila i parada. A da li će tvoji unuci biti gejevi , da li su na dobrim temeljima, to se ne može unapred znati, rećiće se samo. A šta unucima treba reći , pa što bi ti unuke baš tad pustio u grad , ti ih lepo za tih sat, dva drži u špaizu ili pod astalom da ne vide ništa to je najsigurnije. Uopšte sakrivaj sve od njih što može da ih pokvari naročito slike sa golim ženama (od toga mogu rep da dobiju).